1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. 3 mdr.

3 mdr.

minismandag

minismandag

8 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Min kæreste og jeg har været sammen i snart 3 mdr.
Han er meget sød og romantisk anlagt og han går mere op i de her dage end jeg gør. Normalt ville jeg ikke give ham noget på denne dag,men jeg vil gerne vise ham at jeg holder meget af ham og sætter pris på ham.

Har overvejet at købe en lille ting,men ved ikke rigtigt hvilken.
Har i nogle forslag?
Måske give ham en fed sølvhalskæde??

Signe

Signe

175 indlæg
  • Skrevet

Jeg synes det er en rigtig god idé at give hinanden gaver. Jeg havde også en kæreste på et tidspunkt som gav rigtig mange gaver og omvendt. Så jeg synes det er en fin idé.

Vi piger elsker jo smykker, blomster, lingerie og parfume (jeg gør i hvert fald), mens fyre måske er lidt mere praktisk anlagt og hellere vil have en gave som de rent faktisk føler at de kan bruge til noget. Værktøj, spil og ting i den dur.

Men det lyder til, at din kæreste også kan lide lidt luksus, så jeg synes at en rå kæde eller et maskulint armbånd vil være en god idé. Der er jo mange smykkemærker der laver herresmykker i dag - både Pilgrim, Dyrberg Kern og F by Friis har ret fede herresmykker.

Pingo

Pingo

17 indlæg
  • Skrevet

må indrømme jeg er imod at man giver månedes gaver
syntes man skal først gå op i det når det er nogle år, men hvis du skulle give ham en gave som viser at du elsker ham ville jeg nok give (og siger jeg hehe) en ring som jeg ingraveret vores dato i..

Mest populære tråde