1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Aldrig fået orgasme

Aldrig fået orgasme

chloeella2900

chloeella2900

8 indlæg
  • Skrevet
Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre. Jeg har aldrig opnået en orgasme under sex. Faker den hver eneste gang. Ses med den dejligste person for tiden, men jeg mærker ingenting der minder om. Helt seriøst hvad gør I?
gitte345

gitte345

755 indlæg
  • Skrevet
Stimuler din klitoris imens. Nogle faar skedeorgasme, andre faar klitorisorgasme. En del maa onanere imens de har sex for at komme. Husk forspilog slap af.
1987-male

1987-male

2800 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Vend den om. Du SKAL ikke have en orgasme. Den kommer når den kommer. Det er det samme med os mænd på et andet punkt. Min kommer op og stå når den ikke skal, og kommer ikke op og står, når den skal. En dag tog jeg mig selv i at søge på google "hvad gør man af den" - gem den under beltet skrev nogle af de andre mænd. Der gik det op for mig, woow, jeg prøver virkelig at styre min krop så det vil noget. Så til sagen: Jeg ved godt at orgasme er vigtig, 100%, men jeg synes at det er mere vigtigt med den psykologiske del - forventning/krav til en selv. Vi kan ikke kræve alt af vores krop. Den har sit helt eget liv nogle gange og jo før du lader være med at forsøge at styre kroppen, jo hurtigere vil den få lyst til at samarbejde :)