1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Aldrig kommet før

Aldrig kommet før

laerke2000

laerke2000

5 indlæg
  • Skrevet
Hej. Er en kvinde på 21 år og har været seksuelt aktiv siden jeg var 16 år. Jeg har haft et par kærester og prøvet lidt af hvert men er aldrig nogen sinde kommet. Er det noget man skal gå til læge med?
1987-male

1987-male

3216 indlæg
  • Skrevet
Det skader jo ikke at gå til læge, for det kan være at det er psykisk at du ikke giver din krop lov til det - en eller anden blokade hvor man tænker en masse, ala "du er ikke god nok til at få orgasme". Men hvis du lige frem har det perfekt fysisk og psykisk, så er det bare accept at din krop bare er sådan som den er og skal ikke tvinges til noget blot fordi andre "kan" det.
contrast

contrast

1864 indlæg
  • Skrevet
Kan du få en orgasme selv? Hvis ja, så betyder det nok mere at du ikke har fået så, ja, god sex endnu at det er sket.

Der er rigtig mange kvinder, som først får orgasme af samleje efter mange års seksuel aktivitet. Det skyldes blandt andet, at der er så lidt fokus på kvinders nydelse i forhold til mænds, så mænd ved generelt ikke ret meget om at tilfredsstille kvinder, sådan bredt sagt. Derfor kræver det tit mange forhold/seksuelle partnere før kvinder rigtigt finder ud af, hvordan de tilfredsstilles. Derudover skal det ikke undervurderes, hvor meget det betyder, hvor man er mentalt. For kvinder er det det mentale, der er afgørende for om man får en orgasme, og ikke det rent "mekaniske".

Du kan evt. gå til læge og blive henvist til en sexolog. Men pas på med at problematisere dig selv og tro at der er noget galt med dig. Du er "kun" 21, og der er altså rigtig mange kvinder, der ikke har fået orgamse ved samleje i denne alder. Meget normalt!