1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Antal partnere - hvor mange husker man lige?

Antal partnere - hvor mange husker man lige?

lb-59a93c1d84

lb-59a93c1d84

1 indlæg
  • Skrevet
Er det bare mig, eller kan I heller ikke huske alle dem I har haft sex med? Jeg tror gennem de sidste ca. 10-12 år har haft sex ca. 15-20 forskellige (inkl, en lille håndfuld kærester :-), men når jeg tænker tilbage er der ikke særlig meget jeg kan huske og særligt den sex vi har haft kan jeg måske nok mindes et eller andet om, men følelser og detaljer er væk! Tænker det nok også er godt det samme, for det hele har jo heller ikke været super godt ;-). NB. Min kæreste er en lille smule misundelig og uforstående, men jeg siger jo at jeg dårligt kan huske og det bestemt ikke har nogen betydning for mig idag, om det har været 5 eller 30! Hvad siger I?
Jonasfrapuls

Jonasfrapuls

133 indlæg
  • Skrevet
Det er for mig, fuldstændigt ligegyldigt hvor mange partnere man har haft. Så længe man hygger sig, ikke føler sig tvunget til noget og husker at beskytte sig selv, så kan jeg ikke se noget galt i at have haft mange partnere. Erfaring er vel en god ting? ;) I mit tidligere forhold, var vi swingere, og de sidste par år, i åbent forhold. Jeg har ærligt talt ingen anelse om hvor mange jeg har været sammen med. Lev livet! Giv en fuck for hvad andre tænker om dig og dine eskapader. Det er DIT liv, ikke deres.
Emilie123

Emilie123

9 indlæg
  • Skrevet
Det er da fuldstændig ligegyldigt hvor mange man har været sammen med. Hvis man er single og har sex hver 14. dag eller en gang i måneden løber det jo op. Det betyder jo ikke at man er klam. Men som altid: Dit liv, dit valg.

Seneste tråde