1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. Anvendelse af Glidecreme

Anvendelse af Glidecreme

huntergirl

huntergirl

7 indlæg
 • Skrevet

Hej
Jeg er en pige på 18 år og mig og min kæreste vil prøve glidecreme, eftersom jeg er overfølsom over for hans sæd og min læge har sagt at vi skulle prøve om det kunne læge en hinde så jeg ikke var så overfølsom. Og også bare for at prøve det

Nå men det var bare lidt Info, det jeg gerne vil spørge om er hvordan man anvender/påføre glidecreme? Er det både mig og ham der skal have det på os fra en start, eller er det kun mig eller kun ham?
Er lidt i tvivl om hvordan man anvender det pg derfor håber jeg på nogle gode svar

Сега

Сега

873 indlæg
 • Skrevet

Det bestemmer i selv. Jeg havde nok bare presset noget ud over fissen, og så er det bare det. Men man kan vel også smøre det på pikken.

Cora

Cora

2112 indlæg
 • Skrevet

Der er ikke rigtig nogen forkert måde og gøre det på.. Smør lidt på din skede, og derinde og evt. på pikken også.. men prøv jer frem, nogle har brug for meget andre har ikke..

gullon

gullon

29 indlæg
 • Skrevet

Altså da jeg missede en p-pille og mig og min fyr skulle bruge kondom lagde jeg det ud i min hånd og da jeg skulle til at ridde ham tog jeg bare hånden ned over pikken og kørte det på… Der er maaange måder at gøre det på, det faldt mig slet ikke ind at det skulle på mig og ikke hans pik.

Shakti

Shakti

6781 indlæg
 • Skrevet

Hvis det er for at det skal dække dig indvendigt, så vil jeg da anbefale dig, at du smører dig grundigt i skeden med det. Og brug en silikonebaseret en, da en vandbaseret glidecreme højst sandsynligt ikke vil have den effekt, du ønsker.

Sadi

Sadi

754 indlæg
 • Skrevet

Både ham og dig (dig udvendigt) - plejer jeg at gøre, og min veninde her ved siden af, synes det er fint du smøre hans pik ind i det - gerne på en lækker, sensuel måde (det plejer de ikke at klage over)

twilightdanmark

twilightdanmark

80 indlæg
 • Skrevet

Jeg har også en veninde, som er allergisk overfor det ene og det andet. Hun bruger denne

http://www.alor.dk/eros-bodyglide-glidecreme-woman-100ml.html

og lader hendes kæreste smøre sig selv ind og på den måde får hun det også ind i skeden

flâneur

flâneur

1128 indlæg
 • Skrevet

Сега sagde:

Det bestemmer i selv. Jeg havde nok bare presset noget ud over fissen, og så er det bare det. Men man kan vel også smøre det på pikken.

Du er så charmerende

hippio

hippio

1725 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Du kan ikke rigtigt gøre noget forkert, bare det havner dernede af
Men jeg synes at når man alligevel skal bruge glidecreme, kan man lige så godt gøre det til en ekstra fed oplevelse fra starten, så kan du give ham et handjob mens du smører hans pik ind, og så lade ham smøre på på/i dig.
Og nå ja, som før nævnt, så brug en silikonebaseret glidecreme

zhenzar@hotmail.com

[email protected]

1 indlæg
 • Skrevet

Tag et kig her

http://dildo-priser.dk/guide-til-glidecreme/

Seneste tråde