1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Blowjob

Blowjob

  • Skrevet
Hej. Jeg har lige fået en dejlig kæreste. Jeg har forsøgt 2 gange, og give ham et blowjob, en det er lidt som om, at den bliver slap hver gang. Hvad kan det skyldes? :/ Mvh. mig
1987-male

1987-male

2675 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Lavt testosteronniveau hos ham. Så det har ikke nødvendigvis noget at gøre med dig. Oplever (altså oplever, ikke at han nødavendigvis har) han succes hvor end han går, så er lysten også enorm til alt, også det seksuelle og han kan have sex i timevis, uden at få nok. Omvendt, hvis han oplever nederlag på nederlag alle steder, så har han psykologisk fået et hak over tuden, og han har bare ikke lyst til noget. Bare ligge og dø. Om du så giver ham det bedste blowjob ever, vil han ikke have lyst til noget og den vil være slap. Det er de to poler for nu at tage det helt til ekstremerne. Da jeg fx fik 12 i mit speciale, følte jeg, at jeg bogstaveligt talt kunne gå nøgen rundt i byen og feste igennem. Så meget følelse af succes og så meget testosteron for et tal på et stykke papir :) Men da min første kat døde, holdte jeg op med at spise i flere dage. Altså opfattelse: totalt minus succes i livet = ingen lyst. Men hvad du evt skal gøre, afhænger af, hvad der er passende at skrive herinde. Er det ok, at jeg fx skriver, "lign hans største drøm" udseendemæssigt når i har sex - så tag den til dig. Alle mænd har seksuelle fantasier i forhold til hvordan hun ser ud. Er du i stand til at blive hans seksuelle fantasi i et kort øjeblik, så vil du kunne hamre igennem testestoronudfordringen i nogle måneders tid: https://gofile.io/?c=7DEIOf  Tryk på den lyseblå pil ned. Download pdf. Er det ikke ok, at jeg skriver det, så lad den ligge og tag den her i stedet: Snak med ham om hvordan det går i hans liv. Ikke om sex, men om hvordan det går i hans liv. Får du ham til at føle succes, så får han lyst til livet. Får han lyst til livet, får han også lyst til sex. Får han lyst til sex, er dit problem løst :) Hvis du fx tager den kombineret med at han skruer ned for sit pornoforbrug samtidig (her antager jeg at han har et, da størstedelen af mænd har) - så føler han succes (du har snakket med ham om hans liv) + vil dig meget mere frem for pornoen. De to ting kombineret, så er der over 80% chance for at den er løst. (De sidste 15-20%: du kan ikke ændre på, at han fra naturens side kan have et lavt testosteronniveau. Der vil intet hjælpe ud over diverse præparater ala viagra m.m.)