1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Doven i sengen

Doven i sengen

SilverBlue

SilverBlue

6 indlæg
  • Skrevet
eg har mødt en ny fyr som jeg er ret interesseret i at komme videre med og måske starte et rigtig forhold op, vi har rigtig mange fælles interesser og det er rart og vi snakker godt sammen. Nu er jeg bare kommet lidt i tvivl fordi jeg synes ikke jeg får nær det samme som jeg giver i sengen. Jeg har et stort behov og dyrker gerne sex meget og længe. Det er ikke sådan at han slet ikke gør noget, og når han gør noget så er han god til det, han ved virkelig hvor han skal trykke og pille, dog har jeg fornemmelsen af at han er glad for at det går hurtigt. Han hører heller ikke rigtig efter hvad jeg siger, han ved godt at jeg elsker at blive kysset på ryggen og på halsen, at jeg gerne vil prøve analsex og at jeg gerne vil have smæk i numsen. Jeg har sagt det lige ud som det er og taler gerne om mine lyster og spørger ind til hans. Han kyssede mig de steder jeg gerne vil have det i starten men nu, allerede efter en måned gør han det ikke mere. Emnet analsex og smæk tager han ikke op. Jeg synes jeg piller og rører efter alle kunstens regler, jeg er oprigtigt interesseret i hans krop og hvad han tænder på og elsker at bruge rigtig lang tid på hans pik eller bare på at massere ham og tænde ham. Jeg gider ikke sex der tager 15-20 minutter, men jeg tror det er det han helst vil. Jeg tror faktisk helst han bare vil ligge på ryggen og blive betjent og det er ikke det jeg vil. Er der noget der har erfaring med de her dovne typer? Kan det betale sig for mig at påtale de her ting eller skal jeg bare skride igen?
gitte345

gitte345

846 indlæg
  • Skrevet
Nogle mænd ser sex som et alternativ til at onanere. Jeg har prøvet et par stykker. Det er virkelig kedeligt. Har lagt mærke til, at det næsten altid hænger sammen med mandsshauvinisme, ikke at jeg er feminist. Men de mænd der generelt mener, at kvindens plads er i køkkenet, manden er helten, kvinden er moderlig, kærlig, skal tie...ja de er bare kedeligere i sengen og fokuserer på at få en hurtig udløsning.
1987-male

1987-male

3103 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
"Nogle mænd ser sex som et alternativ til at onanere." Enig. For os er det ofte sådan, at vi bare skal have udløsning, og så er det lige meget hvordan det sker. Der var en i radioen der sagde den anden dag, mænd får energi af at have sex. Kvinder skal have energi til at have sex. Så vi mangler energi. Vi får den skudt af på kortest muligt tid, og så kan vi gøre alle andre ting i livet vi gerne vil fordi vi lige fik den eufori. Og hos jer, der handler sex om noget helt andet, intimitet, nærvær osv osv, meget lang liste. Jeg springer lige de linjer over, at jeg naturligvis forstår, at man som mand også skal møde jer, der hvor i er osv osv osv, samt at han er respektløs over for dig, at du tilfredstiller ham men ikke omvendt. Det ved vi godt begge to, at det er sådan det skal være. Men nu tager vi lige ham. Accepter forskelligheden på jer. Der er ikke nogen mænd er er perfekt. Den næste du får knalder sikkert i døgndrift, men du har ikke interesse i ham på andre områder. Der er sikkert også mange ting jeg er utilfreds med omkring kvinder, men det er sådan i er, og jeg laver ikke om på jer, eller bruger tid på at tænke over alle de ting jeg kunne være utilfreds med. Det handler om, hvordan jeg selv har det med jer, og ikke hvordan i er. Jeg har haft tonsvis af diskussioner med kvinder herinde, hvor jeg var meget uenig med dem, det har virkelig irriteret mig i starten, "det burde i sgu da kunne se", men i dag, der er jeg helt afslappet. Jeg ved at vi er forskellige på nogle punkter og det påvirker ikke min livskvalitet, at i ikke vil det samme som mig, eller ikke ser verden på samme måde som mig. Det samme i dit liv. Det handler ikke om sex. Det handler om, at han ikke ser på sex på samme måde som du gør, og jo hurtigere du accepterer at det ikke er godt nok, det der er, jo lettere kan du slippe det og nyde dit liv med ham på alle de andre punkter :) Og P.S. vil du have smæk i numsen alligevel, så få noget psykologi ind i jeres sex på en eller anden måde. Det handler jo om, at han skal "straffe" dig. Dvs. han skal på en eller anden måde føle, at nu skal du gøre som han siger. Mænd har ofte de der tanker om, at noget bestemt skal være præcist som de ønsker. Dvs. lav nogen ting om i soveværelset som han vil hade. Flyt rundt på nogle små ting som betyder noget for ham. Så får han lyst til at dominere dig ubevidst. Og så kommer den seksuelle aggression ud af den blå luft, mens i har sex. Hans utilfredshed med din opførsel vil komme ud gennem sex. Det kan godt lade sig gøre, hvis du absolut vil :) Dvs. få ham til at blive vred og læg op til sex, så får du "voldelig sex" - dvs. sex hvor han sætter dig på plads. Du kan få en titel på en bog jeg har skrevet med et par tricks der lige er udgivet, hvis du skriver en pm, men igen - accept, det er langt langt bedre på lang sigt :)
Kvindei40erne

Kvindei40erne

145 indlæg
  • Skrevet
kun tager 15-20 minutter?! kald mig bare gammel og var i mange år sammen med den samme mand, en for mig er det ikke kun. Indimellem må det gerne tage længere - hele aftenen. Men i det daglige er et hurtig knald ikke tosset synes jeg. Nå men det handler jo ikke om mig. virker som om jeres tilgang er forskellig og måske skal du mens akten foregår give ham besked om, hvad du kan li? Har du spurgt ham, hvor han ikke er til de mere tidskrævende? er han træt? keder han sig?