1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. Elsker skriver med min veninde

Elsker skriver med min veninde

M40

M40

4 indlæg
 • Skrevet
Jeg har en lidt for god ven. Og nu opdager jeg at han skriver med en af mine veninder. Da vi kun er venner med lidt mere (ingen penetration) og vi begge er gift, har jeg jo ingen krav på noget. Ingen ved hvad vi går og laver, hvorfor jeg ikke kan konfrontere min veninde. Tankerne stikker bare af med mig.... Hvordan slår man dumme tanker ud af hovedet?
1987-male

1987-male

3069 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Jeg skriver lige ud af posen håber, at det er ok med dig: Han kommer til at knalde med din veninde inden sommeren er omme, eller vil hun afvise ham og han vil droppe det. Du har ingen indflydelse på det, og har ikke krav på noget, som du selv siger. Så jeg forstår ikke, hvorfor du vil have de tanker ud af hovedet. Ja, det kan sagtens ske, hvis det er det du tænker på, men du må acceptere udfaldet, eller satse på, at det ikke sker. Sker det, at de er sammen seksuelt pludselig, så kan du nok ikke lade være med at fortælle det til din veninde en dag i mødes, så vil der enten ske det at jeres venskab bliver stærkere af det, fordi en mand skal ikke ødelægge båndet mellem jer, eller jeres forhold vil stoppe. Igen, den har du heller ikke kontrol over, hvad hun vil synes om dig bagefter. Hvis du snakker med ham om det, vil det også give problemer. For det første vil han sige "hvorfor blander du dig, og hvorfor læser du hvad jeg skriver til andre". Jeres forhold vil få et tillidsbrud der og det bliver meget svært at få det over vande igen. For det andet vil han sikkert prøve alligevel, fordi "nu er han jo så tæt på". Og for det tredje, vil han måske sige det til hende bagefter, at du har vidst det, men ikke har sagt noget. Det vil sige, siger du det til ham, får du et tredobbelt problem ud af det. Så jeg ville lade den køre og satse på at hun afviser ham. Du er nok ikke enig, fordi du vil gerne handle, men pas på hvad du gør. Jeg ser kun en låst situation, hvis du handler ^^ Så er der også muligheden at du siger det til hende, den synes jeg heller ikke om. Ideelt set ville du her kunne lave noget kommunikationskontrol og sige til hende "afvis ham, men fortæl ikke at jeg ved det". Hun afviser og han slipper hende. Dig og ham er stadig sammen, og din veninde siger "undskyld jeg vidste det ikke". Den er bare rigtig farlig, fordi ingen kan styre kommunikation. Der skal bare en lille brist til, så falder alt fra hinanden. Hun kan sige "nej, jeg er nødt til at sige det til ham..." Så mister du ham, fordi hun siger, at hun har det fra dig. Eller du kan miste dem begge, hun siger "jeg kan godt lide ham som ven, du skal ikke blande dig i vores forhold + jeg fortæller ham det, fordi han har krav på at vide det". Her vil hun blive sur over at du prøver at kontrollere hende og han vil blive vred over, at du læser hvad han skriver med andre. Dvs. du mister dem begge. Så du må være iskold, enten lad den køre og sats på at hun afviser ham af sig selv eller lav kommunikationskontrol, hvor hun afviser ham fordi du siger at hun skal. Der skal man virkelig have is i maven og være sikker på, at jeres venskab kan bære sådan et sats fra din side. Det er vel de to bedste muligheder her, kommunikationskontrol eller lade den køre :) Mit bud, men damn den er svær :/
M40

M40

4 indlæg
 • Skrevet
Damn du skriver ALLE mine tanker😱 Jeg har været hele vejen rundt. En vigtig pointe er både han og jeg er gift. Det er min veninde ikke... Ja ja utroskab er noget møg
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1047 indlæg
 • Skrevet
Altså, jeg går ud fra at du frygter at miste din sidegevinst til din veninde? At det er jalousi det drejer sig om? I sidste ende må du acceptere, at du ingen kontrol har. Du har ikke ret til noget, men må bare stole på, at han vil dig i samme grad som du vil ham. Du kan ikke tvinge ham til at droppe kontakten med din veninde, eller hende til at droppe kontakten med ham - du kan ikke tvinge en person til at være sammen med dig. Hvis du frygter at miste ham, må du bare forsøge at give ham god grund til at blive hængende hos dig. Men i sidste ende, er det op til ham og hende, hvad de finder ud af, om de finder ud af noget. Det kan være svært at acceptere, men vi kan ikke kontrollere vores medmennesker. Vi må bare stole på dem.
1987-male

1987-male

3069 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
^^ Jeg er også professionel tankelæser så det giver god mening haha: "Jeg har prøvet det den anden vej, hvor jeg fx bare vidste hvad en pige ville have nu, og da hun så sagde "er det muligt at vi" - så gav jeg hende bare det jeg vidste hun ville spørge om. Så smilte hun "du har da også styr på alt"... https://forum.woman.dk/debatten/kaerlighed/ondt-i-maven-pga-hans-eks?page=2 Men bare rolig, han mødes med hende 2-3 gange uden at knalde og finder ud af, at hun slet ikke er noget for ham. Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har vært helt væk i en kvinde, men efter at have mødt hende et par gange, så vågner jeg en dag op om morgenen til følelsen af "wtf, jeg har faktisk ikke lyst til at skrive til hende..." og er lidt i chock over mine egne følelser... hun var jo perfekt. prøver at få mine tanker tilbage til før vores første møde og lægge mærke til hvor de var, damn hvor er der meget kontrast, hvid før, sort nu, der er intet gråt, enten vil man hende så man er ved at dø eller tænker man kun over, hvordan man kan afslutte det pænt. Så bare rolig, hvis han er gift og det er normalt i hans liv at få et kick af så ekstreme ting som fx at se hvor langt han kan komme med en anden kvinde, så falder det kick lige så hurtigt ned igen, fordi tiltrækningen er baseret på selve kicket af at få hende og sådan et kick varer max et par dage hvor han er høj hun er miin wooow men dernæst fuck hvor er verden tom - du vil kunne se det på ham meget snart når han har fået hende eller hun har afvist ham, begge dele vil give en meget flad og tom følelse hos ham "jeg orker ikke noget, jeg magter ikke at..." Så ro på, its safe this one :) Det er mere veninden du skal tænke på, det vil tage hende måneder om at komme ovenpå, så du har indtil 1. september fra nu af til at læse om alt der handler om "how to get over a crush" på nettet, så er du godt forberedt til samtalen med hende :)) Det er der dine tanker skal være. Dette er relevant. Det andet ordner sig af sig selv, nyd livet, its all gonna be okay :))
M40

M40

4 indlæg
 • Skrevet
Har netop aftalt at mødes i morgen med ven - skal lige bekræftes 😉 Og så nyder jeg nu'et. Tar imod og lader de dumme tanker farer.
Redaktionen

Redaktionen

137 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted

Seneste tråde