1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Er bange for at jeg er gravid ...

Er bange for at jeg er gravid ...

hemmeligepige3030

hemmeligepige3030

4 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej, Jeg er en 20-årig pige som er rigtig nervøs for at være blevet gravid. Jeg har dyrket ubeskyttet sex (er godt klar over at det var rigtig dumt), med min kæreste, og nu er min menstruation, som altid kommer på slaget, udeblevet 3 dage .. Jeg tog en test i dag som viste negativ, men er stadig rigtig nervøs, og kan simpelthen ikke tænke på andet ... Overvejer at bestille en tid hos lægen for at få det af/bekræftet, men jeg ved ikke om man kan måle det så tideligt i processen? jeg dyrkede ubeskyttet sex med min kæreste 1 uge før min menstruation skulle være kommet ... - Mit spørgsmål til jer er så; ville i være nervøse hvis i var i min situation? Ville i bare stole på testen og gå ud fra i ikke var gravide? ville i for en sikkerhedsskyld få det tjekket hos lægen? vh en meget frustreret mig, som ikke kan tænke på andet ....... - det skal lige siges, at jeg har alle mens symptomer (oppusthed, ondt i maven, træt osv - men jeg bløder ikke)
Bamsefar

Bamsefar

267 indlæg
  • Skrevet
At du går et par dage over tiden, KAN altså ske. Det kan også være stress, motion, spisning, væskemangel eller bare varmen, der ændrer lidt på din hormon balance. Blødning kan også, af samme årsag udeblive, eller mindskes/øges.... Hvis du går en uge over tiden, så ville jeg ihvertfald anbefale en ANDEN test (der er forskellige på markedet, og de reagerer ikke altid ens).
Hvis to forskellige tests ikke beroliger dig, så skal du selvfølgelig gå til lægen. Du må ikke gå og være bekymret, det er ikke godt for nogen.
Prøv evt. at se nedenstående link (der siger det samme som mig, men så virker det mere videnskabeligt :)
https://adamogeva.dk/artikel/menstruationen-udebliver-mulige-aarsager/
Beautylove

Beautylove

196 indlæg
  • Skrevet
Jeg ville nok starte med at tage en til test et par dage- til en uge senere
eriza

eriza

5 indlæg
  • Skrevet
2 år nu er jeg blevet adskilt fra min mand. Han er ligeglad med mine børn og jeg, han berører mig næppe eller kysser mig, før jeg går på arbejde. Han kom altid hjem sent sent hver aften, det var så frustrerende, at jeg aldrig gjorde noget forkert, det blev værst, efter at vi havde en lille snak, han forlod og kom aldrig tilbage, jeg gjorde alt, hvad jeg kunne, men han kom stadig ikke tilbage til mig , jeg miste det, så heldigvis kom jeg over læge goko og jeg leder efter hans hjælp. Så lover han at hjælpe mig og faktisk sætte et smil på mit ansigt ved at genforene min mand og jeg sammen igen. Lige nu er jeg så glad. Taklæge ([email protected] com whatsapp ham 2348056398964