1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Erfaren til pigesex?

Erfaren til pigesex?

Couple26

Couple26

1 indlæg
  • Skrevet

OBS!! VI SØGER KUN EN KVINDE OG HÅBER OPSLAGET ER OKAY :-)

Hej piger
vi er et par jeg er 26 og min kæreste er 24. Vi har været sammen i 6.5 år og søger nu en erfaren til pigesex?
hun er helt ny, og jeg syntes helt sikkert hun skal prøve det af med en der har erfaringen og kan give hende den helt specielle oplevelse at være sammmen med en kvinde.
vi er ikke udelukket for at jeg senere hen vil være deltagende i form af st være på sidelinjen og bare nyde det, men indtil videre er det hende der skal prøves af :-)
vi er begge meget energiske, lystne og udfordrende på lagnet. 

hun er mørkhåret med blå øjne, 164 høj og kg. Har jeg sku ikke tal på, men lækker timeglas figur, lys i huden, smilende og tiltrækkende person, jeg er 185 høj, bred og meget åben.
Vi er velsoigneret og går begge meget op i at vi ser ordentlige ud i både udseende og tøj, vi har styr på tingene, hus og bil osv. så vi har stedet. Jeg forventer at høre fra en der er nogenlunde kan spejle sig selv lidt i det vi søger, da lidt mad, hygge og vin kan gøre grænserne mindre og mere behageligt til glæde for begge.

mvh
A&S

Fy & Flamme

Fy & Flamme

7 indlæg
  • Skrevet
Blot en erfaring: Hvis jeg skulle overveje det, så ville kontakten aldrig gå gennem en mand.
Alibalibi

Alibalibi

63 indlæg
  • Skrevet
Enig i overstående, det virker useriøst og en anelse creepy, at det ikke er kvinden selv, der søger. Som om, at det er din fantasi at se to damer sammen og hun ikke rigtigt er samme sted og måske føler sig lidt presset. Hvis det ikke er tilfældet forstår jeg ikke, at hun ikke skriver selv.