1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. For stram til analsex

For stram til analsex

Københavnerpige

Københavnerpige

8 indlæg
  • Skrevet
Jeg er ikke særlig erfaren med analsex... har prøvet det en enkelt gang for et par år siden - det gjorde ikke ondt men det gjorde heller ikke rigtig noget for mig. Siden da har jeg nu mødt en dejlig fyr som, efter vi havde været sammen et par gange, foreslog analsex da det var noget han tændte rigtig meget på. Men selv med glidecreme kunne han ikke komme ind... vi prøvede af flere omgange men den gik bare ikke... nogen der kender nogle fifs?? Tak på forhånd! <3
Helene.mal

Helene.mal

1 indlæg
  • Skrevet
Altså måske skulle du starte meget mindre, end med ham. Jeg tænker at endte kunne du selv prøve at “udvide” dig med en finger, eller måske få han til det, og så arbejd jer videre med flere fingre til han kan komme ind, det handler også om hvor afslappet du er jo mere du spænder i kroppen jo strammer bliver du, så bare slap af.
sommeren

sommeren

35 indlæg
  • Skrevet
Uha, det er lidt voldsomt at starte med. Du skal være varmet godt op og aftale han er stille og rolig og du styrer - så slapper du også bedre af. Først godt med glidecreme og fingrene, så noget mindre anal-legetøj og så ham, men stille og roligt og kun hvis du selv har lyst ;-)