1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Håndjern eller ej

Håndjern eller ej

Spørgejørgen

Spørgejørgen

16 indlæg
  • Skrevet
Vil gerne have lidt hjælp til hvordan jeg får min kone til at tage iniativ til at lægge mig i håndjern osv.

Syntes er er svært generelt at få hende til at tage iniativ, når det gælder sex er det også mig som fører an. Er blevet ret fortvivlet og begynder at tvivle på vores ægteskab hvis ikke hun hverken har lyst til sex eller gider lægge mig i håndjern som jeg så godt kan lide

Jeg elsker at blive bundet med håndjern osv., har igennem tiden købt diverse håndjern, mavelænker, fodlænker m.m. som jeg godt kunne tænke mig hun brugte på mig, det sker bare aldrig.

Det er sket en enkelt gang at hun har givet mig håndjern på, det var efter vi en aften var gået i seng og var ved at se en håndboldkamp, hun syntes åbenbart jeg var lidt for nærgående idet hun siger "nu får du altså håndjern på, det kan ikke passe man ikke kan se kampen i fred"

Nogen ideer til løsninger på udfordringen?

gitte345

gitte345

846 indlæg
  • Skrevet
DU har spurgt om det samme 100 gange. Så bliv dog skilt og køb dig til en prostitueret, der gider lænke dig. Det er sygt, at du ikke kan tænke på andet. omg altså.
Naika

Naika

455 indlæg
  • Skrevet
Sex sex sex hvorfor giftede du dig,når det spiller,så altoverskyggende en rolle i dit samliv.....var det et kirkeligt bryllup?

Seneste tråde