1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Han har smittet mig - skal jeg stoppe med at se...

Han har smittet mig - skal jeg stoppe med at se ham?

Bellis

Bellis

83 indlæg
  • Skrevet
Jeg står i en lidt dum situation. En fyr jeg har haft sex med, har smittet mig med herpes - han havde ikke et udbrud og følte derfor ikke at det var nødvendigt at fortælle, at han har herpes, og nu er jeg så også smittet. Jeg er mest af alt sur på mig selv, og jeg kan ikke overskue tanken om at jeg risikerer at smitte alle jeg har sex med i fremtiden medmindre der bruges kondom, der ikke er hud-til-hud-kontakt og der ikke gives oralsex - det er en ret hård tanke, synes jeg. Nu står jeg her og ved ikke om jeg skal fortsætte med at have sex med ham fyren der har smittet mig - på den måde slipper jeg for risikoen for at smitte andre. Er det helt dumt at have sex med ham efter han har smittet mig? Jeg ved at han har dårlig samvittighed og er ked af det.
Emma.....

Emma.....

1 indlæg
  • Skrevet
Hey, forstår virkelig godt dine frustrationer har stået i helt samme situation. Jeg har været sammen med ham et par gange siden og tænker jo han ikke kan smitte mig igen, men på den anden side er jeg stadig sur på ham... Det med at du ikke kan bruge kondom og have oral sex er slet ikke så slemt som du tror. Hvis du tænker på at man også kan have herpes i munden - de kysser jo stadig mens de ikke har det i udbrud. Det samme er når man har det forneden, det smitter selvfølgelig når du er i udbrud og der burde du selfølgelig ikke have sex, men når du ikke er i udbrud kan du sagtens have sex uden kondom og oral sex, selvfølgelig er det en god ide at fortælle det til fyren først, så han kender chancerne.
Bellis

Bellis

83 indlæg
  • Skrevet
Hej Emma, Tak for dit svar! Man kan altså sagtens smitte selvom man ikke har et udbrud, jeg blev smittet selvom ham jeg var sammen med, ikke havde et udbrud. Der er forskel på de to herpes-virus (forkølelsessår som de fleste har, når de har herpes og så den form for herpes der er en kønssygdom).