1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Han ville kun have min krop

Han ville kun have min krop

Yasmina

Yasmina

2 indlæg
  • Skrevet
Hej piger .. Jeg står og er helt forvirret. Jeg er en 23 årige pige, som har været forelsket i en dreng i 3 år. Det der er problemet er, vi godt kender hinanden fra mit arbejdsplads som han besøger som kunde, men vi har aldrig siddet og snakket sammen. Efter 3 lange år fik vi kontakten, og mødtes 5 gange i træk hverdag. Det han mener er, at han er dybt interesseret i, at lærer mig bedre af kende, og at han godt kan lide mig, men han har det med at vise sine følelser overfor mig, ved at tænke på min krop. Jeg tænder ham åbenbart, ved at (snakke sødt), (kigge på ham), (holde hans hånd), eller (kramme ham) så får han stiver på, og ikke kan holde sig fra mig. Når jeg tager emnet op omkring hans følelser han viser på den måde, fortæller han mig, at han ville have fisse & mig. Jeg har kunne lide ham i alle de lange 3 år, og blev faktisk chokeret over hans svar, jeg græder foran ham, for ham og ikke nok med det, så ved han også godt jeg har følelser for ham. Jeg har sagt nej til hans samleje, men han mener os selvom han har så lyst til mig, ville han ikke ødelægge mig ved at tage min mødom, og han ville Heller ikke længere have kontakt til mig, fordi han har sine lyster, men han ligger slet ikke skjul på at være rigtig glad for mig. Det hører jeg tit fra ham. Han mener os, efter vi har mødtes, og jeg bliver sat af derhjemme, at han tager hjem og tilfredsstiller sig selv, han savner mig rigtig meget siger han, han kan ikke klare at se mig i tæt siddende tøj. Nu er jeg jo rigtig knust, fordi han ville ikke længere fortsætte kontakten pga. Sine lyster. Viser det sig ikke bare til, han kun var interesseret i at komme i bukserne på mig? Eller tager jeg fejl. Hjæææælp
Countmein

Countmein

92 indlæg
  • Skrevet
Hvis han vil andet end sex, viser han det ekstremt dårligt. Seriøst han har brudt kontakten med dig, fordi han ikke kan styrer sine lyster? (wtf). Hvis han ville dig oprigtigt, ville han da netop beherske sig og lære dig rigtigt at kende. Er der en grund til at du stadig er jomfru og planlægger du at være det til du bliver gift? Altså spurgt på en anden måde, er det helt usandsynligt, at I med tiden ville kunne få et seksuelt forhold, hvis i lærte hinanden at kende? Under alle omstændigheder forstår jeg godt, at du er ked af det, når du har haft følelser for ham i tre år og synes, at han virker useriøs og utrolig sexfikseret. Jeg ville tolke hans opførsel, som om at han var interesseret i sex og når han så ikke kan få det, trækker han sig, med den vage undskyldning, at han ikke kan styre sig.
Countmein

Countmein

92 indlæg
  • Skrevet
Jeg kan selvfølgelig godt forstå, at de fleste mennesker ikke ville kunne forestille sig helt at undvære sex, men nu læser jeg ikke dit indlæg som om, at det er det, der er tilfældet og så ville jeg helt klart blive skuffet.
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1047 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes det lyder decideret vammelt det du beskriver. Han ser dig udelukkende som et stykke kød. Han synes du er lækker og han vil gerne bolle dig, men når han har opnået det vil interessen helt sikkert forsvinde og du vil stå alene tilbage. Du er et seksuelt trofæ. Et hak i bæltet. That’s it. Ellers ville han, som skrevet ovenfor, tøjle sine lyster i håbet om faktisk at lære dig at kende. Men nej, han vil bare gerne bolle dig. Jeg kan sagtens forstå at du er ked af det, men han lyder virkeligt som en idiot og på ingen måde dine tårer værd.
Yasmina

Yasmina

2 indlæg
Hej Alisah. Tusind tak for dit svar. Tja, jeg er meget ked af, at sige han har sluttet kontakten med mig, fordi han ikke kan styre sine lyster. Med hensyn til, samleje før ægteskab, ønsker jeg ikke, da drenge kan bruge pigen som et prik i deres spil.. Og jeg synes selv, jeg har været dygtig at, sige pænt nej til samleje, og ja jeg planlægger at, være jomfru tl den dag jeg bliver gift. Jeg bad ham pænt, om at være rolig og tålmodig når hans lyster dukkede frem, men han kunne slet ikke styrer det. Og ja, han har bevist mig nu, at sex var det han var ude efter, men når man snakker lidt om interessen fik han kolde fødder, og ikke kunne se en grund til, at snakke med mig, selvom han ikke skulle have sex.
Paradisetøzen

Paradisetøzen

7 indlæg
  • Skrevet
Hej. Jeg synes helt klart at når du godt kan lide ham, og har været forelsket i ham i 3 år, at du ikke bare skal lade det ligge. Husk jo at han er en dreng og han har nogle behov, det må du respektere som pige. Jeg synes at du skal tage dig sammen og få opfyldt hans lyster, efter det skifter han måske tankerne og vil gerne have dig.
Hendedenhåbløse

Hendedenhåbløse

4 indlæg
  • Skrevet
"Jeg må nok hellere stoppe med at skrive til dig, når jeg nu ikke kan styre mig omkring dig" = " jeg vil ikke spilde mere af min tid, hvis jeg ikke får noget på den dumme"
100% fuckboy !
rikkestorm

rikkestorm

134 indlæg
  • Skrevet
Synes det er sejt du vil vente til den dag du bliver gift, og det skal du også bare holde ved, hvis det er det der føles rigtigt for dig. Ham fyren er tydeligvis en der bare vil i bukserne på dig, som de andre skriver, og dér er du mere værd end det. Det kan godt være, at det er hårdt, men der er andre fisk i havet end ham, og der er stensikkert en fyr til dig derude, der meget gerne vil respektere dig og dine valg, og dermed vente til ægteskabet med sex. Dog er der få fyre der gør det, da de fleste fyre har store seksuelle lyster og kan have svært ved at vente - men elsker han dig, så vil han også vente for dig.
Countmein

Countmein

92 indlæg
Så du tror, at han bliver forelsket i hende, hvis de har sex med hinanden? Er det ikke lige så sandsynligt, at han bare skrider bagefter? Det synes jeg mere det tyder på, når han allerede er bakket ud fordi der ikke var sex i udsigt.