1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. Hans mor vil bestemme hjemme hos os...

Hans mor vil bestemme hjemme hos os...

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Den anden dag kom jeg sent hjem, og min mors kæreste var på besøg. Det er sådan set fint nok, for vi har det ok sammen, og hun besøger os tit. Problemet er bare, at det nok er lidt for tit. Hun stod nemlig på hovedet i et af vores køkkenskabe og var i fuld gang med at omarrangere al ting. Dejligt, at hun vil hjælpe, men det er jo ikke hendes hjem - og derfor skal hun heller ikke bestemme, hvor tingene skal stå. Jeg valgte ikke at sige noget, men da jeg kom ind i stuen havde konen Gud hjælpe mig også flyttet rundt på nogen lamper 'for så var lyset så meget bedre'. Da hun var gået, tog jeg turen med min kæreste, men han kunne slet ikke se problemet. Hun ville jo bare hjælpe!

Er det mig, der er sippet? Er det mig, der er gal på den, når jeg synes, hun går overstregen og bare skal holde snitterne for sig selv?

Hjælp! Har jo ikke lyst til at det skal blive et issue mellem mig og min svigermor - eller mig og min kæreste for den sags skyld!

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Årh, jeg var nok gået amok!!!! Jeg skal måske flytte sammen med min kæreste, men jeg gider ikke have hans mor rendende hele tiden. Hvorfor sagde du ikke noget til hende. Det tror jeg i hvert fald jeg havde gjort!

sysser

sysser

16 indlæg
 • Skrevet

Bare at man kunne få kærester uden svigermødre!

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Det ville jeg overhovedet ikke finde mig i og synes slet ikke du er spor sippet eller gal på den. Jeg ville sige til hende, at det er sødt at hun vil hjælpe, men at I gerne selv vil bestemme hvordan tingene skal stå. Forklar hende, at hun heller skal spørge jer, om I har brug for hjælp.

Partyprinsessen

Partyprinsessen

11 indlæg
 • Skrevet

Tjek! Det er overhovedet ikke dig, den er gal med! Men du skal nok lige snakke med din kæreste om det igen, før du tager snakken med hans mutti.

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Jeg synes faktisk din kæreste skylder dig at tale med sin mor om hendes indblanding. Og helt ærligt, han kan da ikke bare sige at han ikke kan se problemet! Hvis du synes der er et problem, så må han tage det alvorligt. Kan du ikke true ham med at du ikke gider have hende hos jer så tit hvis hun ikke kan holde fingrene fra jeres ting? Jeg ville gøre noget ved det med det samme - ellers risikerer du bare det går helt galt.

p.S Har selv haft en 'svigermor' som blandede sig i min tøjstil - totalt uudholdeligt.

pragtfuldepam

pragtfuldepam

20 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Trille sagde:

[b]Jeg synes faktisk din kæreste skylder dig at tale med sin mor om hendes indblanding. Og helt ærligt, han kan da ikke bare sige at han ikke kan se problemet![/b] Hvis du synes der er et problem, så må han tage det alvorligt. Kan du ikke true ham med at du ikke gider have hende hos jer så tit hvis hun ikke kan holde fingrene fra jeres ting? Jeg ville gøre noget ved det med det samme - ellers risikerer du bare det går helt galt.

p.S Har selv haft en 'svigermor' som blandede sig i min tøjstil - totalt uudholdeligt.

Er så enig i det. Din kæreste må oppe sig og tage en snak med sin mor eller I kan gøre det sammen. Det der er vigtigt er bare at hvis I snakker sammen alle 3 - skal han støtte dig i hvad du siger 112%.

LizaMinelli

LizaMinelli

7 indlæg
 • Skrevet

Min svigermor er også sådan, men heldigvis synes min kæreste også at det er irriterende, så hun får ren besked hver gang. Også når min kæreste ikke er hjemme
Hun får også ejerfornemmelser over vores bil - drøn irriterende!!!
Det er bare SÅ vigtigt, at man siger fra, også hvis det koster et skænderi, ellers kan det ende helt galt!

Mettemusen

Mettemusen

344 indlæg
 • Skrevet

Din svigermor overtræder grænsen, og din kæreste burde være mand nok til - på en pæn måde - at sige fra overfor hende. Dog, er der vist mange mænd, der ikke er så stærke, og så må du gøre det beskidte arbejde selv. Men endelig på en pæn måde. Som du selv skriver, vil hun jo bare hjælpe. Men det er 100% iorden at du har grænser, og at du ikke vil have at hun overtræder dem. Jeg havde sat ind med det samme hvis det var mig. Først til kæresten, og hvis det ikke hjalp, så ret hurtigt til svigermor.

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Hvor er I søde. Tusind tak for hjælpen. jeg vil helt klart tage den med både ham og hans mor. Blev bare helt i tvivl om, om det var mig, der var galt på den.

Mest populære tråde