1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Har fået fjernet min jomfruhinde hos lægen

Har fået fjernet min jomfruhinde hos lægen

justme00

justme00

6 indlæg
  • Skrevet

Efter års problemer med sex har jeg endelig taget sagen i egen hånd...
Det startede egentligt for snart 10 år siden da jeg havde "samleje" første gang - det gjorde så ondt at jeg var nødt til at stoppe.
Efterfølgende forsøgte jeg nogle gange - men med samme resultat MASSER af smerter!

Efter et par år valgte jeg at tage til lægen, som sagde, at jeg var meget snæver - dernede - og at det nok ville kræve lidt ekstra arbejde at fjerne min mødom. Hun mente dog ikke det var et decideret problem. - Til trods for at jeg var så smal, at hun ikke kunne få sin lillefinger op - og tampon har jeg aldrig kunne bruge.

Men hver gang jeg forsøgte gjorde det voldsomt ondt. - Det kostede mig et par forhold, og til sidst blev jeg faktisk bange for sex - så blev kendt som den evige singel og lærte at leve med det.

Men for nogle uger siden begyndte jeg at se en fyr... Jeg afviste sex med ham bl.a. pga. angsten for smerten, men vidste også at dette ville koste mig endnu et forhold.

SÅ valgte i sidste uge at kontakte min læge. Hun mente, stadig ikke det var et problem, men jeg forlangte at få en henvisning til en gynækolog.
Gynækologen ringede jeg til i mandags og sørme nok om hun ikke havde en tid allerede i dag (onsdag)

Så i morges var jeg afsted - hendes dom var at min jomfruhinde aldrig ville være sprunget af sig selv - og at den burde have været fjernet for 10 år siden, og sparet mig for alle de dårlige oplevelser. Det tog 5 min. så var den skåret væk!

Det er SÅ befriende!! Simpelthen!

Nu sidder jeg så her 4 timer senere og jo jeg er da en smule øm - og det bløder men jeg er lettet!

Andre der har fået deres fjernet hos lægen som vil dele deres oplevelse ? Hvor længe havde I ondt bagefter og hvornår havde I sex ? Gjorde det ondt da I havde sex første gang efter den var blevet fjernet ?

bebe91

bebe91

126 indlæg
  • Skrevet

Hold da op, sikke noget voldsomt noget, du har været igennem! Jeg har aldrig hørt om nogen, der har fået sin mødom fjernet ved sin gynækolog, så kan desværre ikke hjælpe med nogen erfaring, men hvor er det dejligt for dig, at du har fået en løsning på problemet!

alotlikelove

alotlikelove

97 indlæg
  • Skrevet

Vildt! Dejligt for dig men ville personligt nok ha henvendt mig før end du har gjort med problemet

Annika12

Annika12

1 indlæg
  • Skrevet
Hej! Jeg ved godt, at det er nogle år siden, at du har fået lavet denne operation. Men jeg har gået med det samme problem i flere år nu, og vil bare høre om, hvordan det er gået siden du har fået lavet operationen?