1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Hjælp det gør ondt HVER gang!

Hjælp det gør ondt HVER gang!

Smillaa

Smillaa

10 indlæg
  • Skrevet
Hej :) Det der sker, det er at jeg simpelthen er træt af, at have så ondt i min skede efter sex med min dejlige kæreste. Plus så bløder jeg også tit, altså ikke som menstruation, men som om at jeg er "sprækket" dernede. Og det er altså stort set næsten hver gang.. Jeg synes det er ærgerligt og det ødelægger stemningen fuldstændig.. øv. Nogle gode råd eller erfaringer?
vitaminwater

vitaminwater

348 indlæg
  • Skrevet
Hvor ofte har i sex? For jeg havde det på samme måde med min eks, fordi vi sås hver 3. weekend (lang distance). Men gode råd er at han virkelig varmer dig godt op, slikker dig og rører ved dig over det hele. Brug en masse spyt og evt glidecreme, og så giv jeg god tid med alting. Det er det jeg synes sådan hjælper lidt. Hvis i boller meget hårdt og længe, så spiller det selvfølgelig også en rolle.
Beautylove

Beautylove

190 indlæg
  • Skrevet
Måske i ikke varmer nok op, brug evt glidecreme. Det kan også være du skal til lægen og tjekke om der er noget galt down under. ---- det gjorde også ondt på mig i en periode, det viste sig at det var min p-sprøjte som gjorde mig udtørret og irriteret så sådan noget kan også være problemet.

Mest populære tråde