1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Hjælp - jeg bliver ikke våd og får ikke orgasme!?

Hjælp - jeg bliver ikke våd og får ikke orgasme!?

Smillaa

Smillaa

10 indlæg
  • Skrevet
Sagen er den, at jeg har fundet en rigtig sød fy, vi er super forelskede og har det bare rigtig godt sammen. Vi er begyndt at have sex, men jeg føler bare ikke, at jeg bliver rigtig våd eller får orgasme/kommer når vi er sammen.. Jeg har kun prøvet at få orgasme ved at onanere alene, men det vil jeg utrolig gerne have lavet om på.. Nogen der kan hjælpe? Hilsen en meget urolig pige
Naika

Naika

455 indlæg
  • Skrevet
Hvordan er han overfor dig er han forstående,eller føler du han presser tager han sig tid,eller virker han utålmodig?
Træet

Træet

40 indlæg
  • Skrevet
Måske har det noget med hans evner at gøre, men i mange tilfælde har det noget med en selv at gøre. En mental blokering så at sige. Det du skal øve dig i er at lære at slappe af, og give dig 100% hen. For det er det du gør, når du onanere. Det er super svært. Prøv at google det, måske der kommer nogle konkrete øvelser op.
Smillaa

Smillaa

10 indlæg
Hej Naika. Han er super forstående, men tror bare ikke rigtig vi ved, hvad vi kan gøre ved det.. Føler ikke han presser mig, men man bliver måske lidt frustreret over det :)
Smillaa

Smillaa

10 indlæg
Hej Træet. Mange tak, det kan godt være, at jeg ikke giver mig 100%. Jeg vil Google videre :)
Rikke2011

Rikke2011

663 indlæg
  • Skrevet
Det har også været et problem for mig. Mest af alt var problemet at jeg ikke kunne slappe af, når jeg var sammen med en fyr. Hvor meget tid bruger i på forspil?
Smillaa

Smillaa

10 indlæg
Hej Rikke2011. Vi bruger ikke særlig meget tid, det er lige før, at der næsten ikke er noget forspil.. Det virker som om han gerne bare vil i gang. Men jeg tror, at hvis jeg foreslår at gøre det på en anden måde, ville han helt sikkert lytte og være åben for alt. Men problemet er, at jeg ikke ved hvad jeg skal sige eller gøre.. vil jo heller ikke såre ham, for det er jo ikke fordi han ikke tænder mig :)
Allie00

Allie00

119 indlæg
Forspil er altså mega vigtigt hvis du som kvinde skal have noget ud af sex. Kvinder tager i gennemsnittet 20 min om at nå klimaks. Dvs. hvis I hopper direkte til sex som måske varer 10 min. så har du ikke en jordisk chance.

Forspil kan være alt fra kys, kæl, berøring af dine erotiske punkter. Noget der plejer at være rimelig effektivt, er at blive slikket, eller få finger, men hvor han koncentrerer sig om din klit