1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Hvad er det jeg gør galt

Hvad er det jeg gør galt

Louis

Louis

6 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
..
vitaminwater

vitaminwater

352 indlæg
  • Skrevet
Jeg kender det udemærket. Men min erfaring siger mig, at du skal vifte med lokkemaden så at sige. Du skal få dem til at snakke med dig og lære dig og kende, for du er sikkert en dejlg pige, men det når de jo ikke at opdage, da det ofte varer kort. Men ja som sagt, så synes jeg du skal tage på nogle dates med en du gerne vil score. Gå nogle ture om dagen fx, så det har lidt sværere ved at ende ud i sex. For det kan jo nogen gange godt være svært at sige nej, i know. Og mænd elsker når du virker ovenpå, og bare tør være dig selv. Tag lidt pis på dem, og grin med dem. Det virker ihvertfald på de mænd jeg har datet. Og så er der selvfølgelig dem der ikke søger noget seriøst, de dur ikke til meget. Og husk, at det handler ikke bare om at finde en, men om at finde den rette. Tro mig! Det er ventetiden værd 🙏🏽
Jackie86

Jackie86

89 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Har haft det nøjagtigt ligesom dig.. Lige indtil den dag hvor jeg blev "ligeglad"... Jeg datede udelukkende for sjov, og var meget mere mig.. Efter en date tænkte jeg ikke rigtigt over om jeg nu hørte fra ham eller ej.. Jeg levede bare mig liv som jeg nød.. Og det skete faktisk ind imellem at en fyr blev fuldstændig fanget fordi jeg ikke lagde noget i det og boostede hans ego.. Man skal heller ikke virke fuldstændig kold og ligeglad, bare virke som en glad tøs der nyder at date og have det sjovt og som på ingen måde er needy.. Tro mig, det kan de lugte på laaaamg afstand de mænd der :) for at det ikke skal være løgn så tror jeg at jeg har fundet mit livs kærlighed.. Og min første date med ham var helt skæv.. Ville ikke noget med ham så hoppede i kassen med ham og hyggede mig egentlig bare og tænkte at ham sku jeg ikke se igen.. Men ku fandme ikke slippe af med ham.. Og nu er vi bare mega glade for hinanden.. Så bare læg forventningerne væk.. Du skal NOK møde ham :)
Louis

Louis

6 indlæg
Ja, men synes også lidt at hvis en mand har et problem med at vi boller første gang, fordi han synes jeg er billig eller hvad ved jeg. Så er det måske heller ikke en jeg er intresseret i at have noget seriøst med, da jeg synes det er lidt et latterligt kvindesyn at have, jeg har jo midst lige så meget lyst som han har. Men jeg kan godt se hvad du mener. Det er bare lidt træls først at finde ud af vi seksuelt ikke passer sammen på 5. date, da sex betyder meget for mig. Men det er det samme mine veninder siger, og nogle gange er sex jo også bare sex, det skal jeg også lige acceptere.
unicornfre

unicornfre

3 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Jeg synes, det lyder som om, at du bare ikke har mødt den rigtige. "At være billig" eller en "tøjte" er termer og en måde at snakke til piger og kvinder på, så de kan skamme sig over deres egen seksualitet (og dermed prøve at kontrollere dem). Du er ikke 'billig' for at have sex med mange eller på have sex på første date, og hvis en fyr synes det, jamen så fortjener han dig klart ikke. Hvis en fyr synes, at du er mindre værd, fordi du nyder at have sex på første date eller nyder at have sex med mange, jamen så vil jeg sige, at han ikke er det værd - en rigtig douche (not dating material). Af og til har jeg selv mødt fyre, der blev frastødt af tanken om at en kvinde har sex med mange, men hvor de selv havde sex med mange. Disse typer er for det første enormt dobbeltmoralske og usikre, og jeg anbefaler klart at finde en, der ikke er bange for, at du kan nyde en masse dejlig sex, som du gør, når nu det er vigtigt for dig! Der er nemlig intet galt med det eller dig! :-) Af egen erfaring vil jeg sige, at fyre der har kærestepotentiale ikke hænger på træerne! Personligt synes jeg der er langt mellem en fyr der har noget mellem ørene og har ordentlig respekt for kvinder, så måske du skulle være lidt picky ;-) en ordentlig fyr vil helt sikkert falde for dig, som du er! Du er så meget værd, lige som du er, uanset hvad nogen som helst synes! Der er intet galt med dig. Det ER svært at finde en kæreste, og det er ISÆR svært at finde en ordentlig kæreste! Så hold hovedet højt - det skal nok komme! Du er ung endnu - don't settle for any boyfriend! Jeg ved godt, at du skriver, at "ingen vil have dig", og at du "har prøvet alt". Prøv at vær dig selv, og så kommer det med tiden. Man kan ikke tvinge det igennem. Tag en dyb indånding og vær dig selv. Du skal ikke lave noget om på dig selv :-) Håber, det kan hjælpe!