1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. Hvad synes i om muslim mand

Hvad synes i om muslim mand

Ad85

Ad85

2 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Hej. Jeg er 33 år og kom til Danmark for 4 år siden og er I gang med lange videregående uddannelse. Jeg har brugt et stykke tid for at lære sproget og kulturen her i Danmark. Jeg kunne mærke at pigerne her er meget smilende søde og venlige. Dog da jeg tager ikke til fester (drikker ikke som muslim), så det ved ikke hvordan er det hvis muslimsk mand kommer mere tæt på dem. Jeg vil meget gerne høre fra kvinder om hvad synes I at blive i forhold med muslimsk mand?
1987-male

1987-male

2541 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Du kan få svar fra mand. 20 år siden, ok. I dag, ikke ok. I dag, du tende for tv, kun dorligt om muslim i dansk tv: https://www.youtube.com/watch?v=zGBG81xrXCg https://www.youtube.com/watch?v=1S7-8o_dO9Y Derfor mange danske pige bange for muslim kæreste. Bange for han slo dem sige grimme ting til hende... Jeg selv gå i klasse med mange muslim drenge i 2007. De sige: Meget svert blive sammen med dansk pige fordi andre danske pige og drenge sige til hende, "du dum, du ikke forstå: muslim farlig". Derfor dansk pige i dag meget passe på blive sammen med muslim. Jeg håbe du forstå - i dag om muslim meget meget dårlig snak i tv. Så alle europa bange for muslim. Du moske snart lære i skole ord "kultur- og religionskløft" - meget meget vigtigt forstå den ord - jeg håbe dig alt gå godt i Danmark bror! :) Danmark godt land leve, men dansk folk mange gange ikke kan lide muslim :/
culpa

culpa

586 indlæg
Male, hvorfor skriver du på dén måde? TS: jeg ville have det fint med at være i forhold med en muslim. Studiet, arbejdet og til sport er gode steder at møde en potentiel parter.
Naika

Naika

455 indlæg
 • Skrevet
Hvordan ville du have det med,at finde en dansk kæreste,som ikke ville blive muslim selvom du er det?
Ad85

Ad85

2 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
Ad85

Ad85

2 indlæg
Jeg synes at man ikke skal fordomme og give det en chance. Måske vil det lykkes 🙂
Naika

Naika

455 indlæg
 • Skrevet
Drikker forresten heller ik,og går ik i byen er det mest dem der gør det du ser efter er det fordi de er mere synlige,eller hvordan?
Beautylove

Beautylove

190 indlæg
 • Skrevet
Det ville nok ikke være mit første valg - mest fordi jeg ikke er specielt religiøs, så der kunne måske komme nogle forskelige problemer med holdninger og traditioner hvis jeg var sammen med en som var meget religiøs - specielt hvis det var håbet at jeg også blev muslim. - selv kan jeg godt lide at både mig og min kæreste ikke er religiøse, så man ligesom har det til fældes og har de samme holdninger om det
Kvindei40erne

Kvindei40erne

118 indlæg
 • Skrevet
I mine øjne er det slet ikke noget problem. Selvfølgelig kræver det åbenhed, nysgerrighed og respekt.