1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. hvor stort er en stor pik??

hvor stort er en stor pik??

mreven22

mreven22

2 indlæg
 • Skrevet

Hvor stort er en stor pik (i cm)???

mbt

mbt

2012 indlæg
 • Skrevet

68.
Nogen speciel grund til spørgsmålet?

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Over 25. Hvis den er under vil ingen pige nogensinde være sammen med ejeren mere end én gang! tro mig!
Sarkasmen kan forkomme...

Jeanette1968

Jeanette1968

368 indlæg
 • Skrevet

Dumt spørgsmål kræver dumt svar en stor pik er over 35 cm lang og 20cm i omkreds tyg på den hehe
P.S Ironi kan forekomme

hvidtoblerone87

hvidtoblerone87

1216 indlæg
 • Skrevet

4,8294759034

 • Skrevet

Altså.. jeg vil have en som går helt ned til jorden!! (læs: kære mænd, stop med at stil så helvedes mange dumme spørgsmål om pik størrelser, WE DONT CARE THAT MUCH! hvis en mand kan finde ud af at bruge den, så er det som regl hvad der "Ønskes"... "

pigen7

pigen7

911 indlæg
 • Skrevet

Godt sagt HeyYouLookLikeAMilion

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Jeg har personligt den perfekte størrelse herhjemme og han er 17 cm !!

Har været sammen med en der var 14 - han havde lidt mindreværds komplekser på det område, selvom jeg blev ved med at forklare ham han var skøn ! Og det virkelig ikke kommer an på størrelsen, men hvordan han bruger den og så var han fantastisk til oral!
Har så også været sammen med en større end min kæreste nu (19 cm) og med ham gjorde det ondt på mig i nogle stillinger :/ ... De to var så begge idioter, og så var jeg sgu lidt lige glad med hvor stor eller lille deres pik var !

Jeg vil betegne en stor når den kommer op over de 18 cm. Gennesnittet skulle vidst være omkring de 15-16 cm?

Anyway, bare som svar på dit spørgsmål. Dog er jeg fuldstændig enig med de andre, i skal virkelig ikke bekymre jer så meget om hvor stor den er... herre gud, er sikker på du kan finde ud af at bruge den ! Det er nærmere vigtigt at lære om forspil, hvad hun kan lide etc. hvis du virkelig vil gøre en kvinde glad. Vil da tro der er andre der kan bakke mig op på det område. Ham på 18 for mit vedkommende; jamen okay, den er lidt større end gennemsnittet - men sex for ham var altså bare ind, op ned, op ned, skifte lidt stilling, udløsning og det var det. Det var fandme kedeligt.

hannehh

hannehh

90 indlæg
 • Skrevet

http://aniston.dk/maends-vedhaeng.38791.html

min kæreste er langt over gennemsnittet kan jeg bare fortælle, så heldig er jeg

luko

luko

296 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Tror det er individuelt for piger, hvad der er en stor pik. Det kommer an på, hvor store de selv er i underlivet/hvordan anatomien er skruet sammen OG om man foretrækker, at det virkelig kan mærkes og endog gør lidt ondt nogle gange.

Jeg er dog ikke enig i, at pikstørrelsen er ligegyldig. For mit vedkommende betyder det meget for nydelsen, fordi jeg foretrækker at blive fyldt helt ud. Når jeg har været sammen med en fyr med en lille til moderat pik synes jeg ærligt, at det er lidt fladt, men det er jo smag og behag. Det vigtigste for mig er dog, at han kan blive og holde sig hård.

Desuden tænder en relativt stor pik mig rent visuelt - i modsætning til en lille pik. Det samme ved blowjobs; tænder vildt på, at den er lidt for stor så at sige.
Well, bare min mening.