1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Hvordan kan jeg lære min partner at gå ned på m...

Hvordan kan jeg lære min partner at gå ned på mig (med energi og entusiasme)?

Youngdumbandbroke

Youngdumbandbroke

39 indlæg
  • Skrevet
Vi har ikke gjort det så mange gange, da det sjældent gør så meget for mig når han gør det, og han hurtigt bliver "træt i tungen", som han siger. Det gør at jeg ikke får lyst til at han skal blive ved, fordi jeg føler mig besværlig. Og han får ikke lyst til at prøve igen på eget initiativ, da han tror jeg ikke bryder mig om det. Men jeg tror jeg ville kunne lide det hvis han virkede mere passioneret omkring det, fandt en god teknik, og ikke virkede "udmattet" under akten. Jeg ved dog ikke hvordan vi skal finde en god teknik, og hvordan jeg skal forklare ham disse behov.. Nogen gode råd?
Jonasfrapuls

Jonasfrapuls

133 indlæg
  • Skrevet
Der findes et hav af guides, tips og tricks på det store internet https://www.femina.dk/dit-liv/sex-og-erotik/oralsex-guide-til-maend https://mmm.dk/bliv-en-oralsex-gud.8358.html Jeg forstår ikke fyre der ikke går ned på deres damer.. Det er da noget af det bedste! Før, under og efter sex..
Youngdumbandbroke

Youngdumbandbroke

39 indlæg
Tak for råd:) Jeg tror ikke det er fordi han ikke vil, men fordi han ikke "tør" eller tror på at han kan tilfredsstille mig. Jeg vil gerne hjælpe ham, men synes det er svært at guide uden at det lyder som om alt det han gør er forkert... Jeg tænker det nemmeste ville være hvis han selv læste den type guides som du sendte mig, men det ville vel virke mærkeligt hvis jeg sendte ham dem - eller hvordan kunne du forestille dig bedst at blive guidet, hvis du stod i samme situation som min partner?
vildmedforår

vildmedforår

104 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Deleted
Hello-Mr.

Hello-Mr.

163 indlæg
  • Skrevet
Kan du ikke tricke ham lidt....... I stedet for at "ville uddanne" ham, kan du jo vende sithuationen om og fortælle ham du har fundet nogle guides om at sutte pik, og du ret godt kunne tænke dig at prøve noget nyt og være lækker fræk overfor ham..... Og på den måde vise ham det slet ikke er farligt at søge oplysning... Og så fortælle om de nyttige oplysninger og små tricks du selv fik fra artiklen... Og det var fedt at kunne variere og give forskellige nydelser.... Altså sweet talke ham lidt og på den måde vise ham der er noget at hente i en nysgerrighd....