1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. ingen orgasme men i forhold.

ingen orgasme men i forhold.

saysomething

saysomething

17 indlæg
  • Skrevet
uha ja altså. nu var der lige en tråd omkring pligtsex. Jeg har været sammen med min kæreste i snart 4 år, og det har endnu ikke lykkes mig at få en orgasme sammen med ham (eller nogen anden). Jeg har altid været ret seksuel og onanere i perioder en del med mig selv, her er det dog heller ikke en vaginal orgasme, men blot ved klitten. Jeg er ved at være såååå træt af det, jeg har kigget nettet tyndt for tips og tricks og har prøvet dem alle sammen, men intet virker. Der har måske været 2 gange på 4 år, hvor jeg rent faktisk måske har været tæt på, men har i hvertfald mærket en nydelse ved det. Når jeg har sex med min kæreste og han er oppe i mig, kan jeg intet mærke stort set.... og da slet ikke nogen nydelse. min kæreste har et ret stort sex behov, som han dog har undertrykt en del ved at være sammen med mig... jeg føler ærligt, at hver gang vi er sammen, så er det ud af pligt, og jeg så kan slippe for det de næste 7 dage.. mange aftner må jeg afvise ham, hvilket jeg godt ved gør ham ked af det... men jeg har bare ikke lyst, nogen gange om aften når vi skal sove og han tager lidt på mig, især på mine bryster, ''væmmes'' jeg næsten og vil helst have han ikke rør mig..... og jeg aner bare ikke hvad jeg skal gøre.. kan jo ikke fortsætte sådan her forevigt, hvilket ikke er fair for nogen af os.. jeg ved ikke om det er fordi han måske er for lille? tænker det er en okay mellemstørrelse. De eneste gange jeg har fået lidt nydelse er det så dog forsvundet igen efter et par sekunder.. de gange har det været hvor jeg har ligget på et bord og måske han bare har ramt rigtigt? men det virker bare heller ikke mere. og er så trist over jeg ikke kan få nydelse af sex. og min sexlyst er selvfølgelig næsten helt væk, fordi jeg bare slet ikke får noget nydelse ud af det. Er der mon nogen råd overhovedet?
Kristoffer20

Kristoffer20

6 indlæg
  • Skrevet
Måske du skulle tale med en sexolog eller psykolog, hvis der kan være et psykisk element til årsag. Du skal finde årsagen til dit problem. Først da kan du komme dit problem til livs. Disse faggrupper er experter og det vil være en god investering, tænker jeg:-)
culpa

culpa

689 indlæg
Årsagen til hendes problem er højst sandsynligt fysisk. Kvinder er ikke bygget som mænd, og hvor let en kvinde har ved at få orgasme kan komme an på mange fysiske aspekter, og der menes at være en sammenhæng mellem placeringen af urinrøret og kvindens evne til at få orgasme. Man skal først se på det fysiske, og først når det er udelukket kan man se på det psykiske.