1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. kæresten besøger bolleven

kæresten besøger bolleven

minipenis

minipenis

18 indlæg
 • Skrevet

sider og venter på min kæreste kommer hjem efter hun har besøgt hendes bolleven i Blokhus her i formidag
kan rolig sige at jeg sku aldrig vender mig til det her..

Aisa

Aisa

64 indlæg
 • Skrevet
Er I enige om at have sådan et forhold?
minipenis

minipenis

18 indlæg
ja jeg gik med til det for hendes skyld da hun aldrig har kunne mærke min ved sex.
Aisa

Aisa

64 indlæg
 • Skrevet
Ok. For det første synes jeg ikke, du skal gå med til noget, som du inderst inde ikke har det godt med. For det andet burde det ikke være et problem for hende, hvis hun virkelig elsker dig. Jeg lever selv sammen med en mand og har gjort i 8 år, som har svært ved at få rejsning, svært ved at holde i mere end 1 minut, og som i det hele taget ikke har lyst til sex særlig tit. Det er absolut ikke noget problem for mig, fordi jeg elsker ham uendelig meget, og vi har det bare så fantastisk godt sammen i det hele taget. Et forhold handler jo også om meget andet end sex, og man kan sagtens have fantastisk kønslig omgang med hinanden, uden at man behøver at skulle kunne mærke en stiv pik. Eller uden at skulle ud i byen for at få sine lyster styret. Hvis ikke hun kan leve med den lille ting, så synes jeg, det siger noget om hendes følelser. Hun tænker mere på sine egne behov end på, at hun rent faktisk sårer dig. Jeg ville tale med hende om det, hvis jeg var dig. Held og lykke. Det hele behøver ikke at være så stort og vulgært. En lille én kan være meget mere pirrende 😉
ostepopz

ostepopz

233 indlæg
 • Skrevet
Aisa, det er så din holdning. Jeg ville have utroligt svært ved at deale med det, hvis min kæreste ikke kunne få rejsning/ have en der var så lille at jeg slet ikke kunne mærke den. Synes ikke du kan være bekendt at hænge trådstarters kæreste ud på den måde, og sige at så elsker hun ham ikke nok. Det er et kæmpe dilemma de står i. Jeg synes heller ikke hun skal knalde en anden. Der må findes en anden løsning. Men så sort hvidt er det altså ikke. Det handler ikke kun om følelser, det handler også om et behov. Dog synes jeg ikke det er en god løsning med at hun tager hen til en anden. Men begge sider af sagen skal tages alvorligt og ikke tales ned!
Aisa

Aisa

64 indlæg
 • Skrevet
Enig 👍 Jeg mener det skam heller ikke så sort/hvidt, som det måske kom til at fremstå på skrift, men ja, det er så min holdning, & det andet er din holdning, & det er vel også det, dette forum er til. At tilkendegive sine holdninger. Det kan andre så være enige/uenige i, men alle holdninger skal respekteres.
minipenis

minipenis

18 indlæg
 • Skrevet
hej igen Aisa og ostepopz. det er lidt svæt det her da jeg fandt min kæreste for ca 3 år siden var det første hun sage omkring sex at hvis hun ikke jeg kunne gøre sådan at hun kunne mærke min pik oppe i sig og det blev et problem for hende vil hun gerne jeg gik med til hun søgte det ude i byen. Jeg eller vi har prøvet alt mugligt uden held og som hun siger sex betyder rigtig meget for hende. Hun besøger han ca hver 14 dag. jeg  må også indrømme den er unomal lille den er ca på størelse med de små aa batterier som i sikkert kender de helst små af dem. Så lille er den sku..
Aisa

Aisa

64 indlæg
 • Skrevet
Ok. Nu er det altså ikke for at være dum på nogen som helst måde, men jeg har ikke rigtig så meget kendskab til dette her, men ved du selv, hvorfor den er så lille? Er det medfødt, sygdom eller lign.? Har du prøvet at konsultere en læge og spørge dig råds mht. om der kan gøres noget? Bliver den slet ikke større, når du er liderlig?
minipenis

minipenis

18 indlæg
nej den bliver ikke større når den er stiv er den ca 5 cm lang og ja det er medfødt. Jeg er en at de få mænd som findes med så lille en pik.
Jeg har være til læge op på syghus med den men findes ikke rigtig noget midel som kan få den længre eller tykkere desvære.
Aisa

Aisa

64 indlæg
 • Skrevet
Ok. Ja, det er da godt nok frustrerende. Det kan jeg godt se. Har I prøvet at rådføre jer med læge/sexolog omkring gode idéer mht. jeres sexliv, så ikke din kæreste behøver at opsøge det andetsteds. Det kan da ikke passe, at der ikke er nogle metoder...

Mest populære tråde