1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. kender i det??

kender i det??

ikve82

ikve82

12 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

Hey folkens...

Kender i det med at blive irriteret over et eller andet jeres kæreste gør/siger, og så kan i ligepludselig ikke finde det i elsker frem i ham???

Vi har været sammen i over 2 år nu, og panikker lidt over at jeg kan få det på den måde en gang i mellem, bliver bange for at der ligger noget dybere i det.. er det normalt i et forhold? Er i forvejen god til at panikke over småting, specielt de der "tanker" som jeg ikke helt selv bestemmer, så som at blive irriteret og den dur.

Håber det giver mening..

  • Skrevet

Jeg har det på samme måde, og jeg har været sammen med min kæreste i tre år.. og det sker at jeg tænker, er det, det her, jeg vil med mit liv, er det ham, jeg gerne vil være sammen med eller findes der en bedre. Det kan ske i en periode, hvor jeg har det sådan og har faktisk lige talt med en veninde om det idag, som har det på samme måde. Tror det er meget normalt og når man er to mennesker, som går så meget op ad hinandende, så er alt ikke lyserødt og ligetil. Man skal også passe på ikke at give for let op. Måske skal i prøve at tage lidt tid fra hinanden, ikke på den måde at i skal holde pause, nu ved jeg ikke om i bor sammen eller hvordan, men nu er der snart vinterferie og påskeferie, så lav noget hver for sig i et par dage og se, om ikke du alligevel savner ham efter lidt tid.. Hvis du i forvejen panikker over små ting, så handler det nok også om, at få sat lidt mere styr på livet, ikke sådan at du skal lave alt i kolonner osv, men skriv det ned, det du panikker over og så giv det en overvejelse, det er sikkert ikke så slemt, som du startede med, at gøre det til.

ikve82

ikve82

12 indlæg
  • Skrevet

Du har helt ret, for jeg savner ham når han er væk i mere end et døgns-tid, tror bare der nogle gang hurtigt går hverdag i det. Og så bliver jeg/man irriteret over småting som oprydning, hans måde at være sur på eller andre ting. Ikke at det er sådan konstant, bare en nogle gange. Har jo også tidspunkter hvor jeg er forelsket.
Det med at skrive ned har jeg faktisk overvejet at gøre, tror det er en super idé. Men det er lidt svært at komme i gang, ved ikke helt hvordan jeg skal gribe det an tror jeg.
Men hjælper faktisk at skrive om det her, hader at blive irriteret over småting.

Mettemusen

Mettemusen

344 indlæg
  • Skrevet

Jeg tror du skal spørge dig selv MEGET ærligt om du har lyst til at være sammen med netop ham, eller om du er bange for at være alene. Det lyder for mig, som om det er ham, du vil være sammen med, men jeg tror det er det spørgsmål, det drejer sig om.

På den ene side, kender jeg godt det du snakker om. Nogle gange kan jeg blive så irriteret på min kæreste at det overskygger alt andet. Men på den anden side, så har jeg det i hvert fald sådan, at efter et stykke tid, hvor jeg har surmulet, så kommer følelserne væltende tilbage i mig, og så tænker jeg "Gudskelov, jeg kom på bedre tanker. Hvad skete der lige for mine tanker lige før? Det er jo 100% sikkert at vi skal være sammen!"

Læg også mærke til - når du savner ham - om det så er et glædeligt gensyn, eller om du bliver irriteret ret hurtigt efter at du har set ham igen? Jeg havde en eks-kæreste, som jeg savnede enormt, når han var væk. Men jeg var altid sur på ham når vi var sammen. Og så gik det op for mig at jeg savnede den forelskelse vi havde i starten, og slet ikke min kæreste, som han var nu (alle udvikler sig jo)!

Sidst men ikke mindst kunne I måske snakke om de ting der irriterer dig? Man får jo nok aldrig et forhold hvor man ikke synes der er bare det mindste galt med kæresten, men nogle irritationsmomenter kan godt fjernes. F.eks. irriterede min kæreste sig over måden jeg satte ting i opvaskeren på. Så sagde han det, og jeg ændrede det (jeg er nemlig ligeglad med "opvasker-orden". Og nogle andre ting. Og tilsvarende har jeg f.eks. bedt ham om at folde sine sokker ud, inden han smider dem i vasketøjskurven og om at putte sine flasker (Cocio, sodavand, øl) i en plastikpose, istedet for at stille dem på bordet. Og det gør han nu! Nu skriver du jo ikke hvad det er, der irriterer dig, men nogle ting, kan faktisk let ændres, hvis bare kæresten gøres pænt (og KORT!) opmærksom på det.

ikve82

ikve82

12 indlæg
  • Skrevet

Tak for alle de gode råd...for jo jeg elsker ham virkeligt, hvis ikke jeg havde ham, vil jeg ikke have andre.. Men nej han er ikke perfekt i sin ordens og organiserings sans, eller hvad man siger. Jeg skal nok bare blive bedre til at aige til ham hvad det er der irriterer mig, også uden at jeg skal analysere hans vaner med at glemme for folde strømer mv Så tak, vil prøve at holde rigtigt kort næste gang.
Så jeg har allerede et par små-øvelser jeg vil prøve af, efter jeres svar. Så det er jo super. Og måske skal jeg, som så mange andre sikkert også, lære at tage tingene med et gram salt, så ok hvis det ikke bliver gjort præcis på MIN måde konstant. Der er også andre måder der er gode nok (tror jeg )

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet

Ja, mange gode råd, du har fået. Synes det lyder som om, du elsker ham og der bare er de der små irriterende hverdagsting, der går dig på.

MEN hvis tingene kommer til at fylde så meget, at de fylder ALT, så kan det også være, at det ikke skal være jer. personligt har jeg haft det sådan med mine ekskærester, at hvis jeg er kommet til et punkt, hvor jeg begynder at fokusere for meget på alle deres fejl (ved godt alle har fejl - ikke mindst mig selv!) så er det løb altså ligesom kørt og så har jeg gjort det forbi. Hvis man virkelig gerne vil være sammen med den person, man er kæreste med, så ser man de små iriterende ting, men ser ENDNU MERE alle de gode ting.

Det er bare min mening....

Men prøv alle de gode forslag og mærk efter, om det føles rigtigt med ham. Måske er det bare dig, der overreagerer. Og måske er han virkelig the one...

Mest populære tråde