1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Klamydia eller?

Klamydia eller?

andr1243

andr1243

1 indlæg
  • Skrevet
Hej, jeg står i den situation at jeg er bange for at jeg har klamydia. For lidt over et år siden var jeg i et fast forhold med min daværende kæreste. Han var den første jeg var sammen med. Han fortalte at han var blevet testet for kønssygdomme og alt var negativt. Jeg stolede på ham og tænkte ikke videre over det. Efter 12 dage får jeg blærebetændelse og får med det samme antibiotika for det. Underretter også min læge om at jeg lige havde haft sex for første gang. I weekenden var jeg sammen med en fyr for første gang efter min eks og nu er jeg helt i panik for om jeg har klamydia. Fyren jeg var sammen med havde ikke haft sex før og med alkohol i blodet tænkte jeg mig ikke om (ubeskyttet sex). Jeg har bestilt tid ved lægen for at blive undersøgt, så jeg også kan kontakte fyren jeg var sammen med fornyligt, men min læge har først tid til at se mig om 2 uger :( Jeg har ikke haft nogen symptomer udover da jeg havde blærebetændelse… Mine spørgsmål er: Kan lægen bare have gået ud fra det var blærebetændelse og har det kunne vise sig i prøven hvis det var klamydia?? Jeg er også bange for at jeg er blevet steril, hvis der er gået over et år og det viser sig at jeg har klamydia.
anonymcat

anonymcat

108 indlæg
  • Skrevet
Jeg har haft klamydia engang i nogle måneder. Jeg havde ingen af de symptomer man kan læse om hvis man søger på nettet. Men hvis man har det længe nok så spræder det sig og bliver til en lidt slem underlivsbetændelse, hvilket det gjorde i mit tilfælde. Jeg opdagede det fordi jeg begyndte at bløde kraftigt dagligt. Så uden at vide det, så tænker jeg at du ville have opdaget det, hvis der var gået et helt år. Men det kan aldrig skade at gå til lægen og blive undersøgt
Kaskade

Kaskade

39 indlæg
  • Skrevet
Det er helt normalt at få blærebetændelse, når man har haft sex for første gang (og sex i det hele taget). Det hedder "honeymoon cystitis" :) Jeg er sikker på at du ikke har noget at bekymre dig om, men som anonymcat skriver, kan det aldrig skade at blive undersøgt :)