1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Kondom og p-piller

Kondom og p-piller

Fritzen

Fritzen

14 indlæg
  • Skrevet
Hej girls. Jeg står i den situation at min kæreste - som jeg har været sammen med i 2 år - og jeg har lidt en diskussion omkring, at han vil bruge kondom og at jeg ikke vil pga. jeg er på P-piller. Vi har aldrig brugt kondom i de 2 år vi har været sammen, med undtagelse for 10 sek ved vores første gang sammen, men hvor han endte med at tage det af og fortsætte uden.... Han ved at p-pillerne er sikre, men nu er han gået hen og er blevet hysterisk, fordi han kender en som kender en, der er blevet gravid selvom hun var på p-piller og vil nu til at bruge kondom samtidig med at jeg er på pillerne.... Problemet er bare, at han ved jo ikke om hun har spist dem rigtigt og derfor ikke har givet den optimale beskyttelse mod graviditet. Jeg synes personligt selv det er noget pjat, at han efter 2 år pludselig vil til at bruge kondom, når vi aldrig har gjort det før eller at det har været noget problem... Hvad har i at sige omkring det?
den fortvivlede

den fortvivlede

3 indlæg
  • Skrevet
Fuldstændig enig - hvorfor kommer den frygt nu??? Hvis det er gået fint på pillen indtil videre...
gitte345

gitte345

846 indlæg
  • Skrevet
Der er en del piger, der snyder med p-piller, så måske fornemmer han, at du gerne snart vil have børn? Hvor gamle er I? Måske...ja for at sige det lige ud, er det gået op for ham, at det ikke er dig, han vil have børn med.
Flowerpot

Flowerpot

71 indlæg
  • Skrevet
Jeg kan godt følge dig i, at det på en måde er at møde dig med mistillid i forhold til, om du nu også tager dine p-piller som du skal. Og det ville jeg også blive såret over efter to år, men jeg synes slet ikke, at man kan forbyde sin partner, at han eller hun vil bruge kondom. Det er noget man er nødt til at respektere.
Fritzen

Fritzen

14 indlæg
Jeg er snart 20 og han er 21 år. Vi er begge meget enige om, at vi ikke skal have børn endnu da ingen af os ønsker det på nuværende tidspunkt.