1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Kondom problemer

Kondom problemer

Mrs Me

Mrs Me

1 indlæg
  • Skrevet
Min kæreste kan ikke bruge kondom. Hvad kan vi gøre? Det er ikke fordi han ikke vil, vi har prøvet og prøvet, han bliver altid slap få minutter efter. Meget enkelte gange er det lykkedes, men det er bare begyndt at blive irriterende. Jeg er på p-piller, det har jeg altid været fordi hvis nu kondomet går i stykker. Han var aldrig været sammen med andre end mig, så jeg bekymrer mig ikke om sexsygdomme, det ville bare være rart at finde en løsning. Ekstra tynde kondomer er prøvet..
culpa

culpa

687 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hvorfor bruger i kondom hvis du er på p-piller? Man bruger jo traditionelt p-piller for netop ikke at skulle bruge kondom, da p-pillerne beskytter helt fint alene
Miss J

Miss J

128 indlæg
  • Skrevet
Der er tilfælde hvor kvinder/piger bliver gravide selvom de tager p piller.......
culpa

culpa

687 indlæg
Ja, men ifølge Netdoktor er sikkerheden over 99% ved korrekt brug, og selvfølgelig lavere ved ikke-korrekt brug, hvorved de fleste af de af dig nævnte graviditeter sker. Hun indikerer, at han simpelthen har svært ved at holde erektionen med kondom, og vil have et alternativ til kondom. Men da p-piller er en af de sikreste former for prævention, bortset fra selvfølgelig ikke at have sex, så burde det være sikkert at have sex kun på p-piller. Man kommer ikke udenom at der er en risiko ved at have sex, men når denne er accepteret må man også overveje, om det er det værd at gå med både livrem og seler, når det tydeligvis forringer kvaliteten af sex i dette tilfælde for begge parter, specielt når man allerede benytter prævention som er over 99% beskyttet. Heraf mit spørgsmål. Man kan selvfølgelig også overveje spiral, implantat osv. som har en smule højere sikkerhed.