1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Lavede et kæmpe ups... Hvad skal jeg gøre??

Lavede et kæmpe ups... Hvad skal jeg gøre??

emilliieee___

emilliieee___

9 indlæg
  • Skrevet
Hej piger.... Mig og min eks J gik fra hinanden for 3 uger siden, idag kiggede han forbi for og snak. Vi er pisse gode venner og der er INTET der! Vi endte med og køre fordi han skulle mødes med han bror og nogen andre ting, hvor jeg valgte og tage med. Det endte med at min og min eks kæreste havde sex. Det var helt vildt godt, men har en meget dårlig smag i munden. Ikke fordi det ikke var godt, men en dårlig samvittighed over en anden, jeg har mødt. Sidste lørdag mødte jeg en super super sød fyr der hedder Frederik. Vi har kendt hinanden nu lidt mere end en uge, men vi siger lidt at “vi har noget kørende”... Jeg vil ikke såre ham, PÅ NOGEN SOMHELTS MÅDER!! Det kommer jeg til hvis jeg fortæller ham det her, men hvis jeg undlader og fortælle ham det bliver den her følelse større... Jeg syntes slet ikke han har fortjent det her, han er sådan en god fyr og han ved godt jeg lige er kommede ud af et forhold og jeg skal finde mig selv og sådan. Men nu har jeg bare lavet et kæmpe ups.... Hvad i al verden skal jeg gøre????
Zipp

Zipp

3 indlæg
  • Skrevet
Det hele er jo meget nyt for jer og i jo ikke i et fast forhold eller? Hvis det påvirker dig meget, synes jeg du skal tage snakken med Frederik. Måske vil han tilgive det?
emilliieee___

emilliieee___

9 indlæg
  • Skrevet
Mig og Frederik ser hinanden, det er totalt nyt og vi er ved og lære hinanden og kende og alt er bare så super rart:( Det går mig pisse meget på... Har sagt jeg hængte ud med min eks idag og vi puttede, men nu rammer det mig igen... Snakker i telefon med ham lige nu og ved ikke om jeg kan holde min mund særlig mehet længere
MissDiamond

MissDiamond

64 indlæg
  • Skrevet
Jeg er enig med Zipp. Jeg synes du skal sige det hvis, du føler du har det dårligt med det der er sket. det hele er jo meget nyt, så jeg er sikker på det hele nok skal gå alligevel.
viktor gynther

viktor gynther

2 indlæg
  • Skrevet
Jeg synes helt helt klart du skal sige det. Du fortryder det tydeligvis. Hvis det var omvendt, ville man jo gerne selv vide det. Tal om det. Lov ham aldrig at gøre det igen og CUT KONTAKTEN TIL X :)
Aisa

Aisa

64 indlæg
  • Skrevet
Med ærlighed kommer man længst og har den bedste samvittighed 😊

Mest populære tråde