1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. Min kæreste har næsten ingen sexlyst.

Min kæreste har næsten ingen sexlyst.

Dentrisemand

Dentrisemand

2 indlæg
 • Skrevet

Hej kvinder.
jeg prøver lige at spørge efter et godt råd herinde.

Lige lidt baggrunds info først.
jeg er en mand på 35. Min kæreste er 44. Sammen har vi en søn på 7 år og vi har været kærester i over 13 år. 

Min kæreste lider af stress angst og depression (flere årsager som bliver omstændige og langt at forklare nu, men spørg hvis det har relevans for jeres svar). Hun er meget velfungerende som mor og vores søn er på ingen måde mærket af hendes psyke og har det som blommen i et æg:-) kort sagt, hun er en fantastisk mor.

Da vi mødte hinanden var hun meget sex glad og vi havde vild og hed sex. Fræk sex.. oral sex, anal sex, dybe tungekys. Generelt dejlig liderlig sex med gensidig nydelse. Jeg har lige fra starten nemt kunne give hende klitoris orgasmer, enten med hænder eller oralsex. Jeg har altid priorteret hendes nydelse over min egen, fordi det tænder mig at give nydelse, og så kommer nydelsen automatisk til mig.. kort sagt, vi har fungeret super godt sammen sexuelt.

Gennem de sidste 8-9 år er hendes sexlyst, og dermed vores sexliv dalet. Vi har nok sex 10 gange om året i snit. Nogen gange kan der gå 4-5 måneder imellem.

Vi lever af min indkomst, grundet hun ikke kan arbejde pga hendes sygdom. Jeg handler ALTID. Madlavning, rengøring, lektier og diverse pligter tager jeg minimum 50-70% af slæbet med, og jeg gør det med glæde. Det gør mig ondt at min kæreste har det at slås med og jeg aflaster hende det jeg kan.

I hverdagen går hun i seng kl 20 sammen med vores søn. I weekenden prioterer vi familien og afslapning..

jeg forsøger at putte i sofaen om aftnen. Give et kram når jeg kommer hjem. Gi et kys.. være kærlig. Men det bliver aldrig gengæld og jeg bliver næsten altid afvist. "Jeg har ikke lige lyst til at kysse" ondt i hovedet, træt osv..

hun ønsker ikke at kysse under vores sex længere. Det er næsten samme rutine hver gang med hende liggende på ryggen. Mig der kæler og nusser hendes krop og giver hende en orgasme med hænderne. Og så kravler jeg på og tager hende i missionær stilling til jeg kommer.

Jeg har FIN hygiejne. Jeg er 188 høj og var meget veltrænet da vi mødte hinanden. Jeg vejer 94kg nu og er hverken bodybuilder eller fed. Jeg har fået far krop i forhold til vi mødte hinanden men er "alm pæn" bygget.

jeg har prøvet ALT synes jeg at give plads, at give kærlighed og omsorg. 

Det tætteste jeg kommer på at hun ligger op til sex er at hun siger "jeg har ægløsning i dag". Når det så bliver muligt (knægten sover) er det mig der skal føre an og det resulterer enten i "kan vi bare gøre det hurtigt?" Eller "jeg er for træt"

Hun er meget dårlig til at snakke om "problemet" og siger at der ikke er noget galt med mig.

det har i weekenden her resulteret i at jeg har fået nok af at gå og være ked af at undvære min dejlige kæreste som jeg elsker. Jeg blev "sur/ked af det" og konfronterede hende og sagde at jeg ikke kan leve sådan resten af mit liv. Og det har gjort ondt på mig hver eneste dag i mange år at føle mig afvist og ikke eftertraktet. Jeg sagde at hvis hun havde lyst, men at det bare er mig hun ikke tænder på længere måtte hun være sammen med andre. Eller også måtte hun prøve at åbne op og komme med indslag til et eller andet jeg kan gøre for at gøre det bedre. Det har nu resulteret i at hun ikke har talt til mig i to dage.. 

hvad fanden skal keg gøre.. jeg SAVNER kærlighed og sex.. hvordan får jeg hendes lyst tilbage.

stil endelig spørgsmål..
mvh

den ulykkelige mand

Myrkva

Myrkva

2 indlæg
 • Skrevet
Kære ulykkelig mand. Det lyder som om du lever i et kærlighedsløs samliv ? Jeg læser at du gør alt for din kvinde og enten tager hun dig fuldkommen forgivet eller også ænser hun ikke at du er der ? Hendes evige afvisninger og manglede kærlighed til dig har nok næppe noget med hendes depression og angst at gøre. Depression, angst og stress er ingen undskylding for at tage et andet menneske for givet, for at holde et andet menneske hen, for at være barnlig og ikke ville tale til sit medmenneske og for at afvise kærlighed fra den man har valgt at leve med og for at frasige sig et ansvar over for et andet menneske. Jeg lyder muligvis virkelig hård, men jeg har selv været meget syg af depression og angst , men jeg mener stadig man har et ansvar for sin egen adfærd og for at ændre sin adfærd. 
Din kæreste har jo haft 9 år til at ændre sin adfærd, sin lyst, sin indstilling, til at itale sætte sine behov, sine problemer, sine følelser, men har ikke kunnet/villet ? Har hun selv forsøgt noget ? har hun selv taget intiativ, har hun forsøgt at tale om det, har hun prøvet at arbejde med sig selv omkring det ? 

DU kan ikke få hendes sexlyst tilbage. Det er en umulig opgave. Det er kun hende der kan få hendes egen sexlyst tilbage og det kræver at hun VIL. Hun skal selv have lyst til at have en sexlyst og den kommer ikke af sig selv, så hun skal have lyst til at arbejde for den. Hun kommer ikke sovende til den. HUN skal gide at finde ud af hvorfor hun ingen sexlyst har og det gør hun ikke ved at nægte at tale til dig eller afvise dig. Det gør hun ved at tage sig selv alvorligt og DIG alvorlig. Om det er timevis af psykolog og kropsterapi der skal til, parterapi, mere ligelig fordeling af opgaver i hjemmet, at hun viser dig mere respekt, at DU sætter dig mere i respekt eller noget helt helt andet, det skal HUN finde ud af og det er ikke sikkert hun kan finde ud af det selv og så skal hun bede om hjælp. 

Ønsker hun ikke det, så kan du intet gøre. Og ærligt synes jeg ikke nogen mennesker fortjener at blive afvist og leve i et kærlighedsløst forhold. Jeg levede i et forhold i 2 år hvor jeg blev afvist hele tiden seksuelt og det smadrer ens selvværd fuldstædnig. 

Det vigtigste i livet er at være omgivet af kærlighed og omgiv sig med kærlighed, vi er her så kort tid, så giv dig selv kærlighed. Jeg håber du kan bruge mit svar. 
Mynte

Mynte

6 indlæg
 • Skrevet
Synes du skal vise hende det du har skrevet
Dentrisemand

Dentrisemand

2 indlæg
 • Skrevet
Først, så mange tak for jeres svar. Det "sjove" er at hun går til psykolog. Og hendes psykolog siger at jeg skal lade være med at "forlange kys, kærtegn og sex" for at give hende ro. Når jeg så har holdt mig fra det i nogen uger og ikke kan undvære nærkontakten og kommer og nusser er det som om hun bare har nydt de to tre ugers ro, og så er træt af at jeg begynder igen. Hvis jeg begynder at snakke om at jeg ikke kan holde til det resten af mit liv og taler om overvejelser om at gå fra hinanden bliver hun ked af det og vil ikke miste mig og siger at hun jo ikke kan gøre for at hun ingen lyst har😔
Mynte

Mynte

6 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Nej,måske er det noget hormonelt,der sker med hende??
https://www.sundhed.dk/borger/patienthaandbogen/kvindesygdomme/sygdomme/seksuelle-tema/seksuelle-problemer-i-overgangsalderen/
lider selv af angst ikke depression dog
ville selv blive enormt ked hvis min kæreste ikke gad røre mig længere
ville ligesom dig føle,der nok var noget galt med mig,eller ligefrem blive mistænksom min kæreste er ligesom din i 40`erne,men vi kvinder går i overgangsalder før mænd gør
ville blive meget såret hvis min kæreste synes en af os skulle se andre det ville jeg slet ikke kunne udholde hvis han sagde er kun intresseret i ham,og det ville knuse mig hvis han var sexuelt sammen med fremmede kvinder,så ville jeg afbryde forholdet
synes det  var en idiotisk ting,at sige hvis hun virkelig elsker dig,men forstår frustrationen bag
hendes opførsel er mærkværdig,men det er et godt tegn hun har taget kontakt til psykologen
synes ikke psykologens råd virker meningsfuldt tilgengæld
kom til,at tænke på
min kæreste,og jeg bor dog hver for sig,så vi har tid til,at savne hinanden
har du en hobby udenfor hjemmet,eller noget du går til,som du kan lide,så hun kan gå,og savne dig lidt?
synes du skulle holde igen med omsorgsdelen det gør hende muligvis lidt for bekvem,lad,og uselvstændig for et wake up call trænger hun bestemt til,og det kunne hvertfald sende et tydeligt signal
Mynte

Mynte

6 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Det udsagn alene:-/   "jeg har ægløsning i dag" ..............synes jeg vidner om en lav sexlyst...tænker ikke på,at få børn,eller føde lignende,når jeg har sex
ved ikke hvor normalt det er for kvinder,at sige sådan?tror ikke engang jeg gad sige det højt hvis min intention var,at blive gravid min kæreste har større indsigt i min cyklus,end jeg selv har.....min mistanke er,at det er hormonelt udfra beskrivelsen,at sige,som hun gør lyder,som et forsøg på,at skræmme dig bort sexuelt,så er det ikke en psykolog hun skal søge hjælp hos,men lægen:)   

Mynte

Mynte

6 indlæg
 • Skrevet
Får hun noget antidepressivt?psykofarmaka,så skal du vide,at den slags kemi har det med,at sætte sig på sexlysten,og noget andet kunne være blot det,at hun frygter I vækker jeres søn