1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. Min kæreste skriver med en anden pige.

Min kæreste skriver med en anden pige.

TinnaHelbech

TinnaHelbech

3 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Hej.
Min kæreste her en veninde, som jeg har mødt et par gange. De skriver rigtig meget sammen, både over sms og facebook. igår "kom jeg til" at læse beskederne og jeg syns ikke det var okay det de skrev sammen. jeg konfronterede ham med det, og han sagde bare at sådan skriver de altså bare sammen og det har de altid gjort. (de har kendt hinanden i 2 år og vi har været sammen i 5 år) Idag "kom jeg igen til" at læse hans beskeder, denne gang på facebook. Hun har lige været ude at rejse i 6 mdr. og de har skrevet rigtig meget i den tid. ting som: Jeg savner dig, kom hjem, osv. Men i en af beskederne stod der: "Got a confession to make..
Tror jeg er kommet til at holde mere af dig af at savne dig så meget ! Selvfølgelig ikke en dårlig ting kun at det er lidt "forbidden""
Det gjorde rigtig ondt at læse den! Det er vel ikke et godt tegn? skal jeg konfrontere ham med det eller hvad? har jo været "dum" nok til at læse hans beskeder og det er jo heller ikke i orden, men der var jo åbenbart god grund til det? Hvad skal jeg lige stille op?
og det gør det ikke bedre at hun er mega køn!

-Pinky

-Pinky

7269 indlæg
 • Skrevet

Nej det er virkelig ikke et godt tegn, og ja jeg syes du skal konfrontere ham med det :s
Det lyder sgu ikke godt.. Men ved ikke om han plejer at skrive sådan nogle ting?

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Konfronter ham med det!!!! Du kan da ikke bare gå og være ligeglad, og det er overhovedet ikke okay af ham!

TinnaHelbech

TinnaHelbech

3 indlæg
 • Skrevet

Okay, det er bare svært når man selv har "brudt" en uskrevne regel, ved at læse hans beskeder. Nej, det syntes jeg ikk han gør, men hvad ved jeg :S Det var endda på min fødselsdag han skrev den besked til hende!

anonym2

anonym2

2091 indlæg
 • Skrevet

Nu har du jo konfronteret ham allerede, så jeg kan ikke se problemet i at du tager snakken med ham igen. Du skriver at i har været sammen i 5 år og han har kendt hende i 2 år, så han har jo lært hende at kende imens i har været sammen.
Utroskab er andet end den fysiske slags, og det du har skrevet lyder (for mig) som mentalt utroskab og er (for mig) værre end hvis fyren har kysset på en eller anden 'trunte' ude i byen. Det lyder som om hun fylder meget i hans tanker og et eller andet sted bliver både du og han nødt til at træffe et valg for fremtiden. Skal det være jer to, så skal det være uden hende i hans liv. Du kan ikke være tjent med at han har sine tanker på en anden på den måde.

Adiax

Adiax

516 indlæg
 • Skrevet

Konfronter ham!

Jeg har selv 'brudt' reglen om at man ikke kigger i kærestens beskeder i tidligere forhold, men ved at jeg har gjort det, har jeg altid fundet ud af at min mistanke om utroskab var sandt. Og så har jeg hjulpet mig selv væk til noget bedre

Håber du finder en løsning på det!

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
Deleted
TinnaHelbech

TinnaHelbech

3 indlæg
 • Skrevet

Lige nu er han ude med 2 kammerater, de kommer snart hjem for at få frokost. Hvordan skal jeg lige te mig? lade som ingenting (hvilket er svært) og vente til vennerne er taget hjem eller trække ham til side?

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
Deleted
Adorare

Adorare

522 indlæg
 • Skrevet

Ej synes ikke du skal gøre det mens vennerne er der!!
Det er mellem jer to og der kan måske komme nogle voldsomme følelses udbrud og så er det ikke rart at hans venner er der!