1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Mindre stram når man er fuld?

Mindre stram når man er fuld?

Anonyym13

Anonyym13

2 indlæg
  • Skrevet
Hej. Jeg mistede for ikke så længe siden min mødom (ikke til en kæreste, men en meget god ven). Jeg var meget stram og han havde problemer med at komme op i mig, men efter lidt tid lykkedes det endelig. Mit problem er bare at jeg nu er bange for, at jeg er for stram næste gang jeg skal have sex med nogen. Er der noget jeg selv kan gøre for at blive mindre stram? Og gør det forskel når man har alkohol i blodet (bliver man mindre stram eller mere stram når man har drukket)?
1987-male

1987-male

3069 indlæg
  • Skrevet
Det kommer an på hvilken virkning alkohol har på dig. Hvis du bliver mere afslappet, kroppen falder nærmest fra hinanden, så bliver du også mere afslappet dernede. Og hvis du stadig er stram, det kan vi jo ikke vide, det afhænger af så mange ting, så er det sådan det er, naturligvis kan du prøve at løsne lidt op dernede ved at bruge dem her https://www.amazon.co.uk/Durex-Play-Tingle-Warming-Lubricants/dp/B00FHTEO7Y men virker det ikke, så virker det ikke, og så er din krop & psyke bare ikke klar. Det er jo ikke anderledes med os mænd når vi ikke kan få den op og i bare ligger der og venter. Enten kommer det eller kommer det ikke. Slip den perfekte ide om sex. Er du for stram må i bare stoppe og prøve igen senere, ingen skade sket. Nu er det ikke alle mænd der tænker sådan, men det er faktisk også hans ansvar, at du ikke er stram, så ved han hvad han gør, bruger han det rigtige forspil så du ikke er stram, og hvis han kan mærke med fingerne at du stadig er stram, går han ikke ind. Så lad være med at lægge alt over på dig selv, det er også hans opgave, at du ikke er stram. Lidt ligesom, at det også er din opgave, at være tålmodig og vente til en anden dag, hvis jeg ikke kan få den op nu. I er sammen om det her.
culpa

culpa

687 indlæg
  • Skrevet
Ja og nej. Det er jo muskler dernede. Der er mange mænd som meget forfejlet tror at en kvinde kan blive "løs" af at have meget sex, hvilket er det samme som at sige, at ens arme bliver slatne af at tage armbøjninger. Som Male siger kan alkohol få en til at blive afslappet, men man også sagtens være meget stram selvom man bestemt hverken er nervøs og selvom lysten bestemt er der.