1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. Nogen der har en kæreste med en lille en?

Nogen der har en kæreste med en lille en?

FruSPedersen

FruSPedersen

701 indlæg
 • Skrevet
Hej alle. Jeg har været sammen med min skønne mand i over 2år og har siden start, altid tænkt at den var bette. Vi har målt den i stiv og der er den gennemsnitlig 13-15cm (kan ikke huske præcise mål). Men den ser stadig lille ud og når den er slap, så er den så lille, at den ikke kan hænge. Men den stritter. Han er heller ikke særlig dygtig med den. Kan ikke altid mærke ham. (Måske er min skede bare slap?) og han kommer hurtigt. Vi har været til sexolog og lavede alle de fine tricks. Men intet virker. Han er rigtig dygtig - den bedste jeg har haft til oral! Der kan han få mig, til at "skrige" som jeg også så gerne vil, imens hans penis er i mig. Jeg læste lige en artikel på woman, med en der lever med en mand der er dårlig i sengen. Den eneste forskel på hende og mig, er at jeg har taget snakken med min mand om det og det har hun ikke. Men er der andre i samme situation, som mig???
gitte345

gitte345

846 indlæg
 • Skrevet
Jo, men det er et kæmpe tabu.
Sukkermuss

Sukkermuss

33 indlæg
 • Skrevet
Jeg er ked af på din vegne når det plager dig som det gør. Min eks havde også en lille(har aldrig målt) men udover det havde vi heller ikke et godt forhold eller sexliv, så havde svært ved ikke at fantasere om andre. Nu har jeg verden dejligste og sødeste kæreste og så har han en dejlig store en, som bare gøre underværker. Så det kan ikke blive bedre. Tænker at du skal gøre op med dig selv om det er noget du kan leve med, for større bliver den jo ikke.
dorlor

dorlor

78 indlæg
 • Skrevet
Ja, jeg har prøvet det... for os blev løsningen, at han brugte et fatboy penis sleeve, for jeg kunne ærligt talt ikke mærke ham ellers. Men det fungerede fint med sleevet , han kunne føle mere med det, grundet at det er nubret indevendigt, og ja... jeg kunne i det hele taget mærke noget :)
Vejletøsen

Vejletøsen

85 indlæg
 • Skrevet
Har været kærester med én (også 13 cm ca). og i starten tænkte jeg ikk på at det var så vigtigt.. Men efterhånden fandt jeg ud af at jeg ikk rigtigt kunne mærke noget, og så endte jeg med at ikk havde vildt sexlyst med ham.. For 3 år siden sluttede vores forhold (Selvfølgelig ikk på grund af det der), og jeg har nu været sammen med en i et år, og han har en dejlig stor en, og vi har helt fantaktisk sexliv... Så ja, tænk over om du kan holde det ud i lang tid.
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Hej mandehadende kællinger. ". Vi har målt den i stiv og der er den gennemsnitlig 13-15cm (" Måske i kunne lade være med at være så sexistiske og sprede løgne om mænds kroppe? 13-15 er helt normalt for største delen af mænd i verden, og større end de fleste. Så måske kunne i se indad og skære ned på sexismen og indse i måske bare har løse huller? Håber godt nok ikke jeres fædre kommer til at læse om hvordan i skriver og omtaler mænds kroppe.
Tror bare du har et meget løst hul. Siden 95+% af mænd ikke er gode nok for dig.
Hahahhaha. Wow. Sen moderne kvinder. Så fordi dit hul er for løst til 95% af mænd så er det mænds skyld.
Bamsefar

Bamsefar

267 indlæg
 • Skrevet
15 cm er helt normalt dansk gennemsnit. Om han har en "grower" eller en "shower", er vel underordnet, da den under alle omstændigheder ikke bliver større under sex, end den er i fuldt erigeret tilstand Se evt. http://illvid.dk/mennesket/kroppen/penis-faa-overblik-over-stoerrelsen-blandt-verdens-maend Nogle gange kommer det altså også an på stillingen og så må man finde på andre stillinger, hvis du ikke kan mærke ham. Og især hvis han er er 15 cm inde i dig, så har det intet med hans længde at gøre. Måske med hans bredde, din egen størrelse, eller du producerer måske voldsomt store mængder vædsker... Du kan evt. prøve at rende rundt med nogle "opstramningskugler" i skeden i nogle timer hver dag, så lærer du at stramme op, så bliver det måske nemmere at mærke ham. Efter sigende skulle det også stimulere sexlysten ret kraftigt at lege med dem dagligt... Der findes også andre værktøjer man kan bruge i mellemtiden, da det kan tage mange måneder at træne musklerne i skeden ordentligt op. Hvis du kommer meget hurtigt ved klitoris påvirkning (oral), men ikke ved gpunkts stimulation, så ville jeg også overveje om du måske skulle prøve noget legetøj der kan ramme derinde, indtil du lærer at få nydelsen ved denne type stimulering. Klitoris, har iøvrigt også en svulme funktion, så hvis han kan få lov til at massere en god omgang blod til den, så kan han måske ramme den fra "den anden side", hvis det er den eneste måde du kan på.... Det er iøvrigt også helt normalt, ca hver anden kvinde kan KUN få orgasme når klitoris er stimuleret. Jeg ved ikke hvilken sexolog i har været hos, men det virker meget voldsomt, hvis han hverken har lært at holde lidt længere, eller i har lært nogle stillinger der passer jer bedre, eller sexologen har foreslået nogle gode, udviklende øvelser....
dorlor

dorlor

78 indlæg
Når kvinder siger, at vi knapt kan mærke pikken, så har det nærmest aldrig noget med længden at gøre, men derimod tykkelsen... det er kun mænd der er så fokuserede på pik længden, for os kvinder er den nærmest uden betydning.