1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Ofte øm efter Sex

Ofte øm efter Sex

emihart

emihart

1 indlæg
  • Skrevet
Hej med jer!
Jeg har et problem med at jeg ofte bliver øm efter sex med kæreste. Jeg ville meget gerne gøre det oftere end vi gør lige nu, men ærgligt har jeg haft sex så mange gange nu med skærende smerte, at jeg ved jeg ikke kan holde ud at gøre det igen dagen efter.
Så altså har vi gjort det om aftnen, svier det som regel den næste aften. Er der derimod nogle dage i mellem er der intet problem. Det er ikke sådan at det gør ondt når vi har sex første gang efter noget tid uden sex. Tror simpelthen det er pga. rifter, at jeg ikke kan igen dagen efter..

Er der nogen der kan relatere, og som måske kan komme med nogle råd? Jeg mener selv at jeg er tændt nok, så tror ikke det er derfor. Vi kunne nok godt lave forspil i længere tid end vi gør. Men ved ikke hvor meget det ville ændre på det?

På forhånd tak!
1987-male

1987-male

3069 indlæg
  • Skrevet
Tynde kondomer uden riller så der er mindst mulig modstand: https://www.kondomland.dk/durex-feel-ultra-thin-kondomer-p-3131.html?bgsid=73a3f2f11569af150969c947be5eb5e8 Glidecreme: https://www.med24.dk/sex-og-samliv/glidecreme/durex-play-varmende-glidecreme-50-ml Langt varmt bad inden så du slapper helt af psykisk og dernede. Mere forspil? Ikke nødvendigvis. Du er jo tændt nok og er våd. Jeg ville faktisk sige omvendt. Varm bad får dig til at slappe af, sådan så du ikke er stram. Meget lille forspil så du bliver rørt så lidt som muligt dernede, hvis "den" er en del af forspillet. Dernæst glidecreme og tynd kondom uden riller + mindre tid i gør det, så kan jeg ikke se, hvordan du skulle blive øm :) Lykkes det, uden at du bliver øm, kan i skrue langsomt op for tid/intensitet osv osv indtil du ved hvor din grænse er :)
Lilleskiden

Lilleskiden

35 indlæg
  • Skrevet
Tak for gode råd! :-) Det vil jeg prøve, og så har jeg lige bestilt en glidecreme. Så må vi se hvordan det går derfra :)
1987-male

1987-male

3069 indlæg
  • Skrevet
Yes, men nu gør jeg det meget enkelt :) Egentlig når vores krop siger noget til os "av det gør ondt" så har det sjældent noget at gøre med denne ene praktiske udfordring vi står over for. Det er ikke den der skal løses. Man skal ind og finde ud af, hvorfor kroppen giver de signaler, der kan komme på meget forskellige måder. Har du en stresset hverdag, skru ned, overtænker du totalt om alt i din hverdag og der er er ingen energi til kroppen - skru ned. Tvinger du hele tiden din krop til at være perfekt, løbeture, kure, plejeprodukter - skru ned. Med andre ord, alt hvad du gør ved din krop, svarer den tilbage på. Den er en refleksion af dig. Så der er et eller andet sted du har gået over en grænseterskel i dit liv, og så siger den "pas på" - finder du den løser det hele sig meget hurtigere. Det med de praktiske løsninger, de er altid kun midlertidige. Desværre :)
Lilleskiden

Lilleskiden

35 indlæg
  • Skrevet
Ja okay, det kan jeg godt se :) Det er bare lettere nogen gange at komme med praktiske løsninger, end at skulle til at se indad på hvad der kunne være galt der :D
1987-male

1987-male

3069 indlæg
  • Skrevet
ja :)

Seneste tråde