1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. One night stands - eftervirkning??

One night stands - eftervirkning??

hemmeligepige3030

hemmeligepige3030

4 indlæg
  • Skrevet
Hej piger, Jeg har sat mig selv i en meget uheldig og irriterende situation. Jeg er 20 år gammel og har de sidste par år, haft ret mange one night stands. Jeg synes det er meget sjovt og uforpligtende, især når man ikke har nogle kæreste. Men de sidste par gange, har jeg efterfølgende følt en følelse af udnyttelse og ''ensomhed'' efterfølgende .. Det jo på ingen måde fordi jeg forventer noget som helst, eller fordi jeg har følelser for fyrene, men jeg har bare fået det rigtigt dårligt bagefter. I lørdags tog jeg hjem med en fyr, jeg ikke kender direkte, men vi har begge vist hvem hinanden var i lang tid. Han er rigtig sød og virkelig cool, så jeg var ikke i tvivl om at jeg gerne ville have sex med ham. Jeg har selvfølgelig ingen forventninger, da jeg jo udemærket godt ved at one night stands ofte bare ender ud i at man siger farvel dagen efter, og ikke ser hinanden igen. Men denne gang har jeg virkelig haft ondt i maven, der er gået en uge nu - og det er ikke gået væk .. Jeg var sikker på jeg var stærk nok til bare at komme videre lige efter, jeg forstår det virkelig ikke. Jeg har jo ikke følelser for ham, jeg kender ham jo ikke - men alligevel har jeg bare en følelse af udnyttelse .. Nå men, jeg er virkelig i vildrede, er der nogle der har nogle gode råd til at komme over sådan et one night stand? Og vil i anbefale mig at lade vær' med at gøre det i fremtiden? Jeg troede bare virkelig at jeg var strong enough haha .. Og og er der nogle der har haft ligende oplevelser?
Katze.

Katze.

458 indlæg
  • Skrevet
Lyder ikke rart, jeg har ikke nogen erfaring med one night stands, men god weekend. Håber der er nogle søder tøser/damer der kan dele sin erfaringer med dig.
chikua

[slettet bruger]

507 indlæg
  • Skrevet
Lad mig skrive dit spørgsmål på en anden måde, så du måske selv kan svare på dit spørgsmål. “Jeg får ondt i hovedet når jeg slår mig selv, bør jeg lade vær med at slå mig selv i hovedet i fremtiden?”
anothergirl

anothergirl

785 indlæg
  • Skrevet
Jeg tror måske du helt skal stoppe med at have ONS. Det lyder som om, at du er klar til noget seriøst. Tænker at den følelse du har nu nok skal gå væk. Du ville jo gerne i seng med ham, så ingen af jer har udnyttet hinanden :)
vitaminwater

vitaminwater

348 indlæg
  • Skrevet
Kender godt den følelse! Eller at man føler sig lidt klam efter et one Night. Men for mig har jeg droppet one Night - for nu. Har en bolleven nu, så derfor føler jeg mig ikke udnyttet eller klam bagefter. Hvis du ikke har lyst til noget seriøst, kunne du evt ses med en bare for at hygge lidt?

Mest populære tråde