1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Oplevelser med fortrydelsespillen

Oplevelser med fortrydelsespillen

Marjun

Marjun

5 indlæg
  • Skrevet
Jeg og kæresten (19&20år) havde sex natten til lørdag, hvor vi brugte kondom. Han kom i mig, men vi fandt så hurtigt ud af at kondomet var gået i stykker. Vi er jo meget unge og ønsker ikke en barn endnu, så der gik voldsom panik i. Jeg skyndte mig at prøve at få al sperm ud af mig ved hjælp af bruseren og knapt 10 timer senere tog jeg en fortrydelsespille af mærket Levodonna. Jeg er voldsomt nervøs for at jeg måske er gravid eller at pillen ikke har virket. Vi havde sex to dage før min menstruation skulle komme(den11.maj) og jeg havde efter min menstruations-app, ægløsning den 29.april. Kvinderne i min familie har utroligt svært ved at blive gravide, btw. Nu ville jeg bare høre, hvad i tænker. Han kom i mig, jeg prøvede ihærdigt at fjerne sperm, tog fortrydelsespillen 10 timer efter og det er unormalt for kvinder i min familie, at blive gravide nemt. Min menstruation står til at starte i dag, og jeg er utroligt nervøs for at den ikke kommer. Hvilke oplevelser har i med fortrydelsespillen og hvad tænker i, vil ske for mig?
anothergirl

anothergirl

785 indlæg
  • Skrevet
Hej! Først: tag det roligt! Du er højst sandsynligt ikke gravid, men din menstruation er nok forsinket, grundet at disse tanker kører rundt i hovedet på dig. Så slap af :-)
Marjun

Marjun

5 indlæg
Jeg er simpelthen så nervøs, eftersom jeg har brugt hvert eneste sekund siden vi så, at kondomet var sprunget, på at læse om andre kvinder, der har taget fortrydelsespillen og den ikke har virket. Men tusinde tak for lige at berolige mig. ❤️
Beautylove

Beautylove

190 indlæg
  • Skrevet
Dybe indåndinger og ro på xD Jeg har været nødt til at tage fortrydelsespille 3 gange og ingen af gangene er jeg blevet gravid. De er ret effiktive når man bare tager dem indenfor de dage der står på pakken. (det er jo self. ikke til at vide om der var en reel risiko for at man overhovedet er gravid, men hellere tage en fortrydelsespille for en sikkerheds skyld). Giv det lige lidt tid med din menstrution, hvis du vil være ekstra sikker kan du tage en graviditetstest en uges tid efter
Marjun

Marjun

5 indlæg
Det jeg er mest usikker på, er at flere siger, at fortrydelsespillen ikke hjælper eller virker, hvis man har dummet sig efter ægløsning. Hvordan var det med dig? Det her skete jo to dage inden min menstruation skulle til at starte, dvs ofc efter ægløsning.
xxmahaloxx

xxmahaloxx

1032 indlæg
  • Skrevet
Det er rigtigt svært, men slå koldt vand i blodet. Jo mere du stresser over din mens, jo større er risikoen for at din sindstilstand påvirker den og at den faktisk bliver forsinket. Det lyder som om du burde være mere end safe, og uanset hvad er der ikke noget du kan gøre nu. Prøv at skubbe det væk og slappe af :)
emma7546

emma7546

27 indlæg
  • Skrevet
Jeg har oplevet præcis det samme som dig! Min menstruation var dog en hel måned forsinket, men jeg var ikke gravid, da jeg så fik den en måned senere. Så bare vær helt rolig, og hvis du slet ikke kan stoppe med at tænke på det, så vil jeg anbefale at du tager en tid hos lægen og får taget en blodprøve. Du får svar den efterfølgende dag :-)
Marjun

Marjun

5 indlæg
Var du på samme tidspunkt i cyklussen, som jeg? Og blev du også totalt paranoid? Tog du flere tests den måned hvor du ikke fik mens?
Lani

Lani

65 indlæg
  • Skrevet
Jeg måtte også tage en fortrydelsespille én gang, og jeg fik det sindssygt dårligt af pillen, samtidig med at jeg fik mega paranoia. Jeg havde sex lige omkring min ægløsning, så var jo ekstra bekymret. Men jeg tog fortydelsespillen mindre end en time efter sex, og der kom ingen baby. Min cyklus blev fuldstændig forvirret, fik menstruation 3-4 dage efter jeg tog pillen, og så igen et par uger senere.
Marjun

Marjun

5 indlæg
Ville du tro at der er grund til at jeg skal være bekymret for at være gravid for real? Min mens er nu to dage forsinket, men det skal siges, at da jeg havde taget fortrydelsespillen, fik jeg høj feber og influenza og ligger stadig syg. Er det måske medvirkende til at menstruationen er forsinket? Samt selve fortrydelsespillen og paranoia

Mest populære tråde