1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. P piller erfaring?//Anastrella

P piller erfaring?//Anastrella

Frederikke135

Frederikke135

2 indlæg
  • Skrevet
Hej allesammen :) Jeg var igår til lægen og fik en recept på p pille mærket Anastrella som er en 2 generations p pille. Har i oplevet nogle bivirkninger med dem? Hvis ja, hvilke? (Humørsvingninger, vægt øgning, større bryster osv...)Det er første gang jeg tager p piller og er 16. :)
Jennifer

Jennifer

11 indlæg
  • Skrevet
Hvorfor vil du være på p-piller? Hvis der er noget jeg fortryder, så er det, at have været på p-piller. Jeg kender mange med diverse bivirkninger, og værste fald kan man få blodpropper af det. Jeg kunne ikke forstå denne her tanke med at kvinden SKAL være på p-piller, for at undgå at blive gravid. Der må være andre metoder, og så faldt jeg over FAM (fertility awareness method) og Lady-comp. Jeg har ikke været på p-piller siden december 2018, jeg er i et fast forhold, vi dyrker regelmæssig sex og jeg er ikke blevet gravid. Jeg ved lige præcis hvornår jeg får min mens, hvornår jeg er fertil (og dermed skal bruge kondom). Så mit spørgsmål er, hvorfor du føler, at du skal være på p-piller, for ja, der er bivirkninger ved alt slags piller.
vitaminwater

vitaminwater

399 indlæg
  • Skrevet
Imponerende du tør Jennifer. Jeg tør sgu ikke og ville hele tiden være bange for at blive gravid, og dermed ville sex ikke være afslappende og en nydelse