1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Passiv i sengen?

Passiv i sengen?

Stine Birken

Stine Birken

3 indlæg
  • Skrevet
Hej derude! Jeg har for nyligt fundet sammen med min kæreste, og alt er rigtigt godt. Vores sexliv fungerer også rigtig godt, intet der. Men altså, jeg tænker lidt over, mens vi har sex, om jeg nogengange bliver for passiv. Lad mig komme med et eksempel: hvis han nu tager mig i missionær, så er der jo grænser for, hvad jeg kan gøre, og dermed kommer der en følelse af, at jeg bare “ligger der”. Generelt føler jeg lidt, at man som pige godt kan komme til at være lidt passiv. Jeg er ikke bleg for at give oralsex, kysse ham diverse steder etc., men har måske bare brug for et råd til, hvordan jeg måske kan blive endnu mere aktiv😌 Kh.
1987-male

1987-male

3069 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Deleted
Kaskade

Kaskade

40 indlæg
  • Skrevet
I missionær har du ham tæt på og frie hænder, så du kan kysse ham på munden, halsen, skuldrene og armene, bide ham i øreflipperne og læberne og hvor du har lyst, putte dine fingre ind i munden på ham (jeg plejer at stryge ham over læberne med fingerspidserne og så åbner han selv munden), stryge ham kærligt på skuldrene, armene og ryggen og kradse ham sensuelt med neglene på ballerne og ryggen når I bliver vildere. Du kan røre ved dig selv og få dig selv til at komme, hvis han løfter sig lidt så du kan komme til med hånden, og vugge med hofterne eller vikle benene om hans ryg eller skuldre, så han kan trænge dybere ind. Du kan kramme ham tæt ind til dig eller løfte dig op i en bue mod ham så han kan kysse dine bryster. Øv dig i det! Jeg havde også mere forsigtig sex før jeg øvede mig i at få mig selv til at komme under penetrationssex. Det lærte mig at mærke min egen krop bedre og gøre hvad jeg havde lyst til og ikke være bange for at vise ham min lyst. Hvis du ikke har lyst til nogen af de ting, betyder lyde og smil og de blikke du sender med øjnene også meget :)
BeigeGuldElsker

BeigeGuldElsker

18 indlæg
  • Skrevet
I missionær ville jeg klart anbefale dig at bruge dine hænder, jeg har gode erfaringer med at klø/kradse dem lidt på ryggen, og ellers så spørg ham hvad han har lyst til at prøve, :)