1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. Pligtsex

Pligtsex

lovetobeloved

lovetobeloved

106 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Hejsa :)

Jeg tænker der nok desværre er mange som jeg der kender til begrebet pligtsex eller lign. Ord med samme betydning.

Jeg har hørt og læst om en del der praktisere dette, nogle ligefrem have med i sine overvejelser... At hvis vi har sex i dag behøver vi ikke have sex i morgen osv.. (Dette gælder nok primært folk i forhold)  Jeg synes ikke det giver mening og personligt ville jeg aldrig have pligtsex.

Hvad tænker I... Er det noget I selv praktisere eller kender til og hvorfor??

simo098

simo098

2 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Deleted
lovetobeloved

lovetobeloved

106 indlæg

Når du skriver stressede perioder, er der så ikke ting han i såfald ville kunne aflaste dig i, så du var mindre stresset og ikke behøvede pligtsex, men rent faktisk havde overskud og lyst til det??

Og hvordan har han det med at det er pligtsex?

cec91

cec91

20 indlæg
 • Skrevet

Jeg har været sammen med min kæreste i snart 5 år, og jeg har tit pligtsex. Jeg synes ikke det er noget problemer, jeg har absolut ikke lige så meget lyst som ham, så må man finde en middelvej.

lovetobeloved

lovetobeloved

106 indlæg

Men hvordan har han det med at det er pligtsex?

cec91

cec91

20 indlæg
 • Skrevet

Det ved han da ikke ;)

contrast

contrast

1864 indlæg
 • Skrevet

Jeg vil nok definere pligtsex som noget, hvor man slet ikke er i det hele vejen igennem. Og det kunne jeg aldrig få mig selv til. Det sker tit, at der lige går noget tid før jeg bliver opstemt - nogle gange lang tid, men sådan er det vel tit for kvinder. Jeg kan opleve, at når jeg giver det tid og tålmodighed, så kan jeg nå til et punkt hvor jeg er helt deroppe. Men når jeg oplever, det ikke rigtigt sker, så spørger jeg kærligt min kæreste, om han bare vil nusse. Synes det er noget mærkeligt noget at have såkaldt pligtsex uden at kommunikere ud, hvad ens partner kan gøre for at det netop ikke føles som pligtsex...

xxmahaloxx

xxmahaloxx

1047 indlæg
 • Skrevet

Jeg har været sammen med min kæreste i 3 år.

Jeg har det ligesom Contrast - jeg føler mig nogle gange for træt/stresset/mut til sex og vil måske helst bare putte eller sove. Men hvis min kæreste tager initiativ, kan han sagtens få kørt mig op til et punkt hvor jeg tænker "hey, måske var det ikke en skidt ide, det der med at knalde" og så gør vi det. Og hvis jeg så kan mærke "det kommer bare ikke til at ske", så siger jeg stille og roligt til ham, at jeg simpelthen ikke er i humør/stemning/lyst og om vi ikke bare kan putte og nusse lidt. Det respekterer han selvfølgelig 100% og prøver aldrig at overtale mig til f.eks at gøre det alligevel. Ligeledes er der tidspunkter hvor han simpelthen bare er for træt, og helst bare vil sove, og så er det det vi gør.

Vi lever ikke efter en "hvis vi gør det i dag behøver vi ikke imorgen", men efter en "vi skal være sammen resten af livet, så der er dage nok at knalde - det går nok hvis det ikke bliver i aften"-scheduele, da vi ikke vil føle os 'pressede' men bare gøre det når lysten er til der.

lovetobeloved

lovetobeloved

106 indlæg

Men synes du ikke det er forkert at have sex med ham når ikke du har lyst, men bare gør det fordi man skal.. Hvis du sagde det til ham ville han så stadig synes det var skønt og lækkert?? :)

foxxysuxx

foxxysuxx

1546 indlæg
 • Skrevet

Jeg har kun pligtsex. Jeg har ikke noget imod sex, men jeg er heller ikke vild med det. Så ja, sex er kun for min kærestes skyld (: