1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. problem?

problem?

mango

mango

3 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret

For at fortælle det kort...
Jeg har haft en kæreste i over 2 år. Jeg synes vores forhold var blevet ret rutinepræget og kedeligt. Så kom der denne fyr, som jeg bare faldte pladask for. Jeg slog op med min kæreste pga. ham fyren. Vi har været sammen ret meget her på det sidste.. Men nu er hans ekskæreste kommet tilbage. Og han kontakter mig ikke så meget som før. Han vil gerne have, at jeg skal fortælle hvad jeg føler for ham osv, men jeg har meget svært ved at åbne sådan op for mig og bare lade det komme ud. Han mener, at hvis vi skulle have noget sammen, så skal jeg kunne fortælle hvad jeg tænker og føler om os næsten hele tiden. Igår skulle jeg have sovet hos ham, men det blev ikke til noget pga. at han gerne ville tænke og vente med at se mig..
så tænker jeg... gider han mig ikke mere?? eller har han virkelig bare brug for at tænke tingene igennem...

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet

Puha, den er svær. Generelt er min erfaring, at hvis ikke han viser, at han er vild med dig - så er han det nok ikke. De fleste mænd ved godt, hvordan man gør kur til en kvinde, når det virkelig gælder. Men på den anden side kan det jo også være, du udsender forkerte signaler. Jeg synes, du skal fortælle ham, hvad du føler - og bede ham gøre det samme.

mango

mango

3 indlæg
  • Skrevet

tak for svaret
altså.. han skriver, at han gerne vil se mig og at han savner mig og sådan noget.
men ja.. jeg kan sagtens skrive hvad jeg føler over sms, for der kan jeg tænke lidt længere end når jeg står face to face og skal fortælle det..
mit hjerte begynder bare at hamre og jeg bliver helt rød i hovedet. det er ret træls.. s:

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
  • Skrevet

det er ikke nemt at få sagt til nogen hvad man føler og en sms er da en god start, men det er altså bedre at du siger det til ham face to face. Det er det han har brug for at høre og du vil også få det meget bedre bagefter. Når han beder dig tale om følelser må han jo også selv være ret god til at snakke om følelser. Gør det det ikke nemmere for dig at åbne dig også?

mango

mango

3 indlæg
  • Skrevet

jeg har fortalt hvordan jeg har det med ham og os, men åbenbart ikke nok, tror jeg.
han blev da også lidt glad da jeg fortalte det, men mit hjerte sad helt oppe i halsen s:

Mest populære tråde