1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Prøve noget nyt

Prøve noget nyt

valkyrie

valkyrie

1 indlæg
  • Skrevet
Hej. Jeg er i den situation jeg gik fra min eks kæreste for godt og vel 5 måneder siden. Jeg har været sammen med pågældende person siden jeg var 16 og er for nyligt blevet 23, så det er den eneste erfaring jeg har. Min eks kæreste var en kvinde rent fysiologisk (I og med min eks var transkønnet), og jeg kan mærke jeg har brug for at prøve noget helt nyt i forhold til sex. Jeg vil betegne mig som biseksuel, men for nyligt er jeg blevet lidt i tvivl, da jeg ikke længere har lyst til at være sammen med en kvinde. Jeg føler mig dog lidt på bar bund, i og med jeg har aldrig har været sammen med en mand. Jeg føler dog behovet er der, men ved ikke hvor jeg skal starte, og vil høre om nogle af jer dejlige mennesker har nogle råd? Jeg kan dog mærke, det er vigtigt for mig, at det er en jeg kan stole på og sådan.
  • Skrevet
Du kan prøve mig
Bamsefar

Bamsefar

267 indlæg
  • Skrevet
Tja.... Hvis du har brug for at det er en du føler du kan stole på, så ville jeg vælge at spørge en i omgangskredsen. Hvis det er for tæt på, så ville jeg nok istedet vælge at date lidt, indtil jeg fandt en som jeg synes levede op til nogle af de ønsker jeg ville have til vedkommende.
Uden selv at være uafklaret med min sexualitet, så vil jeg dog vove den påstand, at det er teknisk set ligegyldigt om du ikke har prøvet at være sammen med en (fysiologisk) mand. Du HAR haft sex, og det er ikke så forfærdeligt anderledes, uanset om man er sammen med det ene eller det andet køn. Det handler om at man har LYST til at være sammen. Så skal man nok finde ud af detaljerne undervejs.
Så bare kast dig ud i det ?
Countmein

Countmein

92 indlæg
  • Skrevet
Jeg tænker ikke, at din situation adskiller sig særligt meget fra hvordan det er for andre at komme ud af det første, længerevarende forhold. De fleste har brug for at finde sig selv også seksuelt. Er det en kæreste, du søger eller er det mest seksuelle oplevelser? For det spiller selvfølgelig ind i forhold til, hvordan du skal gribe det an. Hvis det er seksuelle oplevelser primært og du ikke ellers er vant til mænd ville jeg foretrække at møde dem irl. Gennem venner, fritidsinteresser, studier, til fester/i byen alt det sædvanlige. Er det noget kæresterelateret er jeg blevet glad for internettet og det at kunne søge noget bestemt og skrive sammen, så man har et vist kendskab til hinanden. Men jeg har også mødt mine tidligere kærester til fester og har så startet med at være sammen med dem og bagefter lært dem at kende.