1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. Råd til min mindreårige datter

Råd til min mindreårige datter

AnonymMor1

AnonymMor1

1 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Hej kære kvinder,

Er ikke ny, men bruger en anonym profil, håber i forstår.

Min skønne og attraktive 13-årige (snart 14) datter har været til sit livs koncert, og den kendte sanger er jo bare drømmefyren.
Hun kommer hjem og fortæller glædeligt om sin oplevelse, som jeg for det første er stolt over hun "tør" dele med sin mor, selv bliver lidt jaloux over, men samtidig har svært ved at reagere på.

Enhver teenagepiges drøm gik i opfyldelse da hun, sammen med sin jævnaldrende veninde, blev inviteret backstage efter koncerten.
De ender alene på et værelse med sangeren og yderligere en fremmed pige, som min datter mener var 16 år.

Min datter har prøvet at drikke før under kontrollerede forhold, men jeg kan forstå de alle drak en del champagne, og det udvikler sig til at de har sex, og min datter mister sin mødom (veninden var ikke jomfru).

Hun er ekstrem positiv over oplevelsen, og jeg er blot glad for at hun havde en god første gang og endda med en kendt, som er enhver piges drøm. Men jeg frygter om hun vil se anderledes på det når hun bliver ældre. Han er en voksen mand, og selv med makeup vil jeg ikke mene min datter ser ud til at være 15+. Derudover drikker han pigerne fulde, og har ubeskyttet sex med dem. Under normale omstændigheder vil jeg tage stærk afstand til den adfærd, og vil gerne kommunikere det til min datter, uden at underminere den gode oplevelse hun har haft.

Indtil videre har jeg ikke sagt så meget til det, mest smilt og lyttet, og sørget for hun fik en fortrydelsespille og kom til sygdomstjek ved lægen - heldigvis ingen konsekvenser.

Nu er der gået noget tid, og det nager mig at jeg ikke har haft en mere alvorlig snak med hende, før hun går hen og begår fejl med mere "almindelige" drenge i hendes omgangskreds. Overvejer at tage en snak med hende, men ved ikke hvad jeg skal bringe op, og om det er forsent at "rette" min reaktion til hendes første gang.

Nogen gode råd?

contrast

contrast

1716 indlæg
 • Skrevet
Hvor gammel er sangeren?
Youngdumbandbroke

Youngdumbandbroke

25 indlæg
 • Skrevet
Jeg ville helt klart tale med hende om det igen, da hun måske bare har skubbet de dårlige følelser omkring situationen til side - hvis han er en voksen mand har han jo udnyttet hende på det groveste, og det er en enormt ubehagelig situation. Uanset hvor starstruck man er, så er det jo dybt forkert af ham. Jeg ved dog ikke hvordan du skal tale med hende om det, da jeg ikke selv har børn, men jeg har selv været i den situation at jeg havde min første gang med en der "manipulerede" mig til det. Det ville jeg ønske der var en der havde talt med mig om efterfølgende, på en forstående og ikke bebrejdende måde. Al held og lykke med situationen herfra:)
contrast

contrast

1716 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Jeg håber godt nok at du er en troll, for hvis du ikke er, så er jeg dybt rystet over hvordan du har håndteret situationen.

Har du et forkvaklet forhold til sex? Har du haft nogle traumer fra din fortid angående seksuelt misbrug, eller noget der kunne minde om? For det er det, der skinner ud af dit indlæg, når du fx siger, at du bliver jaloux på din 13-årige datter over at have mistet sin mødom til en voksen mand, som har udnyttet hende (og andre piger!!) til sex! Det er da helt blæst, at DU som voksen kvinde og mor sidder og romantiserer det ved at kalde det "enhver teenagepiges drøm" i stedet for at ringe til politiet og melde ham for sex med en under den seksuelle lavalder?! Det er fandme ikke enhver teenagepiges drøm at blive drukket i hegnet af en voksen klam stodder, der går efter at udnytte små piger? Jeg fatter ikke, hvor du får den romantisering fra. Når jeg prøver at forestille mig en voksen, som siger sådan, så forestiller jeg mig en voksen med et barns tankegang. Og ifølge din profil er du 34..?! Han går bevidst efter små piger, drikker dem i hegnet og har ubeskyttet sex med dem, og du melder ham ikke engang til politiet? Undskyld, men jeg fatter dig ikke. Tænk på de andre piger, han kan udnytte, som måske ikke fortæller det til deres forældre? Så kan de gå rundt med sexsygdomme og potentielt miste deres fertilitet hvis det ikke behandles, eller de kan være blevet gravide..? Du har et ansvar for at melde ham inden det fortsætter. Og det er så en ting. En anden ting er, hvordan du har håndteret det over for din datter. Jeg er dybt rystet over, hvordan du bare kunne sidde og smile da hun fortalte alt det her. Det hun fortalte var et råb om hjælp, og du hjalp hende ikke. DIN 13-ÅRIGE DATTER MISTEDE SIN MØDOM TIL EN KLAM PÆDOFIL STODDER, OG DU GÅR MERE OP I AT VÆRE DIN DATTERS LILLE HEPPEKOR END AT STØTTE HENDE, NÅR HUN HAR ALLERMEST BRUG FOR DET! Din datter kan stadig være blevet gravid på trods af fortrydelsespillen. Og det sidder du som mor og nikker smilende til, som om det bare er helt fjong. Du er IKKE din datters veninde, du er hendes MOR. Og du har svigtet hende på det groveste. Og jeg siger det igen: Du har et sygt forhold til sex, når du ser sådan på din datters oplevelse, som du gør. Det er meget bekymrende! Så mit råd er, at du simpelthen skal have et paradigmeskifte for, hvordan du ser på sex, så du ikke påfører de syge forestillinger på din datter fremover.
AnonymMor1

AnonymMor1

1 indlæg

Godt nok ikke særlig hjælpsomt svar du kommer med...

Har bestemt ikke et sygt forhold til sex, men kommer fra en seksuelt frigjort tilværelse og min mand er en del ældre end mig.

Du tager også fejl hvis du tror jeg ikke er min datters veninde. Det er netop en reaktion som din, som jeg frygter kunne traumatisere hendes ellers positive oplevelse. Under normale omstændigheder ville jeg klart involvere politiet, men kendte har bare mulighed for at tage nogle friheder, og det er jo ikke fordi han har lokket hende til det. Det her er en drøm gået i opfyldelse, og holder fast ved de fleste piger inkl mig selv er lidt jaloux over dem der får sådan en once in a life mulighed.

Det er ikke unormalt og miste sin mødom når man er 13, sågar mistede hendes bedste veninde sin for over et år siden hvis jeg husker rigtigt, og min datter havde længe prøvet blowjob og finger, hvis ikke jeg var hendes veninde og kunne dele den slags med hende, så havde hun formentlig slet ikke fortalt mig om sin første gang, og så havde jeg slet ikke mulighed for at vejlede hende omkring situationen. Så inden du dømmer og skider op og ned af mig, så prøv og sætte dig ind i andres situation og forstå at situationer er forskellige. Du har hjulpet nada, da hvad der er sket er sket og kan ikke laves om.

contrast

contrast

1716 indlæg
"Under normale omstændigheder ville jeg klart involvere politiet, men kendte har bare mulighed for at tage nogle friheder, og det er jo ikke fordi han har lokket hende til det" - Der er tale om en voksen mand der har haft sex med en under den seksuelle lavalder, og det er helt klokkeklart ulovligt, uanset hvordan du vender og drejer det. Alle andre omstændigheder er sådan set ligegyldige - en voksen mand har haft sex med en under den seksuelle lavalder. Punktum. Og loven gælder også de kendte. Så få ham meldt, så det samme ikke sker for flere piger.

Jeg forholder mig ikke til, hvorvidt det er normalt eller ej at miste sin mødom som 13-årig. Jeg forholder mig til, at et barn - dit barn - er blevet påtvunget sex af en voksen mand, og uanset hvor meget du prøver at bagatellisere og normalisere det, så er dit barn blevet seksuelt misbrugt. Jeg ved godt, at det kan være svært at forholde sig til, og du vil sikkert tænke "jamen min datter nød det jo, hun blev ikke tvunget, hun led ikke nogen skade" osv osv osv. Men du må forstå, at seksuel mishandling af børn involverer alle former for seksuelle aktiviteter en voksen påfører et barn, uanset om barnet oplevede nydelse eller ej, og uanset om barnet blev fysisk tvunget til det eller ej. Kroppen er designet til at respondere med seksuel stimuli, uanset under hvilke omstændigheder det er sket. Og din 13-årige datter er ikke i stand til at træffe voksenbeslutninger hvad angår det at give samtykke til sex, og da slet ikke med en voksen. Hun ved ikke, hvad hun går ind til - simpelthen. Så du skal ikke forvente de samme ting af hende, som du ville af en voksen. Det er det jeg mener med, at du ikke er hendes bedste veninde. Hun har brug for din hjælp.
Youngdumbandbroke

Youngdumbandbroke

25 indlæg
Selvfølgelig har han lokket hende til det? Han har drukket hende og veninden fuld, og de har ikke haft muligheden for at sige fra! Derudover handler det jo om hvad du gør fremadrettet - ja, hvad sket er sket, men det er vigtigt at du gør din datter opmærksom på at hendes krop er hendes og ingen andres, og hun til enhver tid har lov til at sige fra eller stille spørgsmålstegn, hvis der er en person der trænger sig på. Hun er et barn. Det kan godt være det ikke er unormalt at miste sin mødom som 13 årig (hvilket det egentlig bør være, men fred være med det), men det er 100% unormalt at miste sin mødom som 13årig til en voksen mand, og ovenikøbet efter at være blevet tilbudt alkohol. Derudover er det dybt forstyrrende at den voksne mand ikke finder en på sin egen alder. 100% enig med Contrast, og det er ikke for at sige at hvad du har gjort er forkert, fordi det vigtigste er hvad du gør fremadrettet - og dermed sikrer dig at din datter eller en anden ung pige der møder ham "den kendte" ikke havner i en lignende situation igen.
hamder

hamder

35 indlæg
 • Skrevet
Undskyld mig men hvad fanden tænker du på. Du har et ansvar som du åbenbart ikke er voksen nok til at udfylde. 

Hvordan kan du være i tvivl han skal anmeldes til politiet, hvad med næste koncert han holder og det er en 11 årige pige, du har et ansvar her og du skal tage det her noget mere seriøst. Du har en viden som kan hjælpe en masse andre hvordan kan du være jaloux eller være i tvivl han skal stoppes og andmeldes der skal fokus på det her. Men den viden du har skal du se ham som en monster og ikke som en helt føj det er så ulækkert. 

Han er kendt og kan tillade sig at gøre lidt mere, nej gu kan han sgu da ej

Ja folk mister deres mødom som 13 årige til en i deres aldres gruppe ikke til en voksen mand. Fy for pokker 

Forskellen burde jeg ikke forklare dig men gør det. Hvis min datter kommer hjem og siger hun har knaldet for første gang med en klasse kammerat så ja jeg ville ikke bryde mig om det og ville snakke med drenges forældre og være åben for alt mulligt. 

Hvis min datter er blevet knaldet af en voksen mand, ville jeg gå amok ringe til politiet og faktisk være lidt bange for hvad jeg kunne finde på at gøre. 

Håber du tager tykt pis på alle, for det her er så forkert. 
AnonymMor1

AnonymMor1

1 indlæg
 • Skrevet

Er godt nok glad for jeg lavet en anonym profil, så nedladende alle folk er herinde!!!

I har godt nok travlt med at lege politi selvom jeg netop siger at min datter har haft en god oplevelse, og netop når jeg skriver at grunden til jeg spørger herinde er fordi hun skal vide hendes krop er hendes egen fremadrettet osv.

Har selv lavet lidt research og til jeres info:

https://www.thrillist.com/entertainment/nation/i-lost-my-virginity-to-david-bowie
https://en.wikipedia.org/wiki/Sable_Starr
https://www.phoenixnewtimes.com/music/11-rock-stars-who-allegedly-slept-with-underage-girls-7980930
https://www.dailymail.co.uk/news/article-4800164/David-Bowie-slept-13-year-olds-engaged-orgies.html

Min datter skal have lov og være seksuelt frigjort og ikke fordømt af alle jer snævertsynet mennesker.
Kan godt være det ikke foregik helt efter bogen, men ingen af de involverede er kede af det der er sket, men det kan man da hurtigt blive hvis det bliver modtaget af omverden af mennesker med så ondt i røven. Pas jeres egen butik, eller forhold jer seriøst til situationen.

Millicilli

Millicilli

1 indlæg
 • Skrevet
Ligemeget hvordan du vender og drejer sagen, så er det han er gjort ulovligt og på alle måder forkert. Ja du har håndteret det hele forkert. Selvom du mener din datter er glad og har nydt det, gør det stadig ikke sagen, hverken lovligt eller rigtigt. Om han er kendt eller ukendt, så har han begået en kriminel handling der bør have konsekvenser og du burde hjælpe din datter. Jeg forstår slet ikke din tankegang og håber inderligt du er en troll for din datters skyld. Hun vil om mange år kigge tilbage og sikkert føle sig svigtet af dig på det groveste! Du skal ikke være veninder med din datter, du skal være hendes mor! Han har drukket et barn fuld og manipuleret det til sex. Kan du virkelig ikke se at det er forkert?