1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Rimjob og herpes

Rimjob og herpes

fuckingshadow♥

fuckingshadow♥

172 indlæg
  • Skrevet
Sagen er den at min partner og jeg elsker rimjob, hvor jeg giver ham :) Nu har han været ved lægen og fået afvide at han har fået herpes i røven, det burde være væk når vi ses om nogle uger, hvis det behandles rigtigt så sårene og blærerne er helt væk, kan jeg så give ham rimjob sikkert? Ligesom folk med forkølelsessår der må kysse når der ikke er sår :) Kan jeg se give ham rimjob uden at få herpes, så længe jeg kun gør det når der ikke er sår i længere perioder? :)
gitte345

gitte345

846 indlæg
  • Skrevet
Lækkert. Er Herpes ikke noget, man har for evigt, hvis man først har fået det? Og så blusser det op indimellem. Har han fået det af dig? Hvis du har det i forvejen kan det vel være ligegyldigt, men ellers kan du jo ogå blive smittet. Synes det lyder lidt...ufrækt uanset, når først der er herpes inde i eventyret:)
Bamsefar

Bamsefar

267 indlæg
  • Skrevet
Jo. Herpes er mig bekendt ikke noget man "kurerer". Men man kan godt undgå at blive smittet hvis man lader være med at kysse når det er udbrud. Min ekskone smittede ikke mig igennem 10 års ægteskab, da jeg nægtede at kysse når hun var i udbrud. Hun fik dog hurtigt smittet vores datter allerede som 2 årig.... Om det så også lige gælder rimming, det vil jeg da mene... Har du issues, så brug evt, en slikkelap.
fuckingshadow♥

fuckingshadow♥

172 indlæg
Man har det for evigt jo, men det vist noget med forkølelsessår på læberne kun smitter ved udbrud, det om det også gælder bagi😄 Nej han har ikke fået det af mig :) Jeg bare nysgerrig på om det sikkert nok at slikke ham dernede når der ikke er udbrud😄