1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. Roomate

Roomate

Alyssa

Alyssa

16 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret


Jeg har et stort problem. Jeg tror at jeg er blevet lidt vild med min roomate. Han er en utrolig sød fyr, rigtig mand, jeg troede virkelig ikke at disse mænd fantes, men det gør de åbenbart. Vi har det utroligt godt sammen, vi har den samme humor, de samme interesser, han er utrolig klog, hjælpsom, dejlig, opmærksom... -I kan godt høre at den er helt gal, ik??? hehe...
Han er virkelig noget helt specielt, og jeg er bange for at hvis jeg bare giver slip på ham fordi vi bor sammen, at jeg ikke kommer til at finde en anden som ham. Og at han kommer til at være sammen med nogle andre piger, og jeg så vil blive såret måske.
-Men så er der også nogle gange at jeg bliver i tvivl om mine egne følelser, altså om jeg bare synes at han er helt vild sød og dejlig som en ven, eller om jeg er ved at falde for ham.
-Og selvfølgelig om han også føler noget for mig, eller om han bare synes at jeg er sød og sjov at være sammen med.

-Han har bl.a. spurtg mig om vi ikke skulle ta i biffen sammen for at se en film vi begge to er helt vilde efter at se. Han har tilbudt sin hjælp flere gange uden at jeg overhovedet har lagt op til det eller talt med ham om det endda. Og til en fest satte han noget musik på for min skyld, noget musik han vidste at jeg godt kunne lide. Og en aften sagde han lige pludselig at hans fremtidige kæreste skulle opfylde nogle ting, han fortalte om dem, og jeg opfylder rent faktisk dem alle...

HVAD SYNES I? :S

oOtøsepigeOo

oOtøsepigeOo

18 indlæg
 • Skrevet

Uhh det lyder lidt som om der er kærlighed i luften

Men men.. Synes aller først at du skal overveje det som du nok er i gang med.. Find ud af hvordan det vil være hvis du fortæller ham det og han så ikke føler noget for dig -vil i så stadig kunne være roommates?
Det kan jo hurtigt gå galt hvis du har følelser for ham men de ikke er gengældt og han så slæber en anden pige med hjem..
Viser han på andre måder at han måske godt kunne føle noget for dig?
Men ellers synes jeg da helt klart du skal satse og finde ud af hvordan han har det, for det lyder jo som om det kunne være et super fantastisk forhold hvis i giver det chancen..
en overvej konsekvenserne først og vær sikker på at du rent faktisk har de rigtige følelser for ham..

Held og lykke!!

Alyssa

Alyssa

16 indlæg
 • Skrevet

Tak for rådet!

-Ja, altså vi har det så godt sammen, det er helt vildt. Det ville ikke være løgn hvis jeg sagde at jeg aldrig før har haft det så sjovt og følt mig så godt tilpas med en fyr. Men jo, jeg skal finde ud af om det bare er et fantastisk venskab eller om der kunne være tale om lidt stærkere følelser. Og det underlige er, at selv om jeg har "vi bor sammen" i baghovedet hele tiden, så kan jeg ikke lade være med at være charmerende, lidt flirty, og tjekke op om jeg ser godt ud hele tiden, haha. :S

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Det lyder til, at du er hårdt ramt!
Derfor synes jeg at du skal finde ud af, om der er noget mellem jer, eller han bare er dejlig at bo sammen med. Det tror jeg bare ikke du finder ud af ved at sidde hjemme i lejligheden. Du er nødt til at få ham ud i nogle andre omgivelser så I kan glemme det der med at I bor sammen.

Jeg foreslår at du inviterer ham og nogle af hans venner med til en fest hos nogle af dine venner eller på din skole eller et andet "neutralt" sted. Så kan du flirte med ham og med lidt alkohol i blodet vil det nok hurtigt vise sig, om der er kemi mellem jer eller ej.

Good luck!

Alyssa

Alyssa

16 indlæg
 • Skrevet


Jeg tror at du har fuldstændig ret. Hvis vi bare hele tiden sidder hjemme er vi hele tiden opmærksom på at vi er roomates og det lægger en stopper for alt jo. Så jeg tror at du har ret, at vi skal mødes et andet sted, i nogle andre omgivelser... Tak for rådet!

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

vil også sige som de andre overvej det inden du gør noget. osv osv..

men synes helt klart du skal gøre et forsøg

og du må meget gerne komme med en update hvis du gider

MissMille

MissMille

75 indlæg
 • Skrevet

Hmmm... meget svær situation. Som udgangspunkt vil jeg altid sige at man ikke skal tisse i sin egen have, men hvis du virkelig er vild med ham, so gor for it

Alyssa

Alyssa

16 indlæg
 • Skrevet


Han har lige ringet og tilbudt at give mig noget til mit værelse,som jeg har brug for, har talt med ham om det før. Det er åbenbart hans kusines, og hun har ikke brug for det, så jeg ville få det helt gratis. Og så sendte han nogle billeder af det og en sms.
-Altså det er sådan nogle ting han gør... Jeg bliver helt målløs!!! Kan I forstå det??? Altså bare det at han har talt om det med hans familie ligefrem, at han har tænkt på det, at han måske har spurgt til hans kusine, at han har tænkt og husket at jeg har brug for det, alt det der. Det synes jeg jo er helt vildt sødt og kærligt gjort af ham

PS. Jeg er ikke i lejligheden lige nu, har været hjemme hos en veninde fordi jeg er forkølet og hun er næsten aldrig hjemme og så fik jeg det så skidt at jeg bare blev, og er der så stadig! hehe (så det er derfor han ringer og vi ikke bare taler sammen til hverdag som vi plejer).
PS. Det er anden gang han ringer til mig siden søndag.

HVAD SYNES I???

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Ingen tvivl om, at han er en rigtig god ven! Om han er mere end det, er det meget svært at vurdere, når man hverken kender dig eller ham. I virkeligheden ved du det nok bedst selv - altså om han er vild med dig eller bare betragter dig som en god veninde. Men tør du ikke helt stole på din egen fornemmelse, skal du sætte nogle veninder på sagen. De plejer altså at være ret gode til den slags. Inviter evt. ham og nogle venner med på café sammen med nogle af dine veninder og spørg dem efterfølgende, hvad de tror.
Selvom man har en klar fornemmelse af, at en person er vild med en, kan det være svært at stole på den fornemmelse, fordi man ikke vil blive såret. Det er lidt nemmere, hvis man har venindernes ord for det.

Håber, du snart bliver lidt klogere på, om han bare skal være en ven, eller der er basis for et forhold mellem jer.
Kh Sara

Alyssa

Alyssa

16 indlæg
 • Skrevet


Har lige talt om ham med en rigtig god veninde, som har sagt at jeg skal satse på ham, fordi jeg utrolig sjældent føler sådan her for en fyr. Og det har hun ret i, men alligevel er jeg bange for at ødelægge det vi har nu. Jeg tror at jeg tager det stille og roligt, og så må jeg se hvor det fører hen. Hvad end der sker så må det være sådan. Jeg tror netop på at "Everything happens for a reason"

Mest populære tråde