1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Samtale idag gav anledning til tanker

Samtale idag gav anledning til tanker

Kvindei40erne

Kvindei40erne

145 indlæg
  • Skrevet
Hvor mange bruger kondom ved ny partner? Jeg har spiral og må med skam indrømme at det der gummi ikke altid har været med.. Selvom det burde det virkelig og er jeg fortaler for..
eriza

eriza

5 indlæg
  • Skrevet
Jeg elsker min mand så meget, vi var glade for to børn, en dreng og en pige. 3 måneder siden begyndte jeg at mærke nogle mærkelige ændringer fra ham. et par uger senere fandt jeg ud af, at min mand ser nogen anden. Han begyndte at komme hjem sent fra jobbet, han bryder sig næppe om mig eller børnene, nogle gange går min mand ud og kommer ikke engang hjem igen i nogle dage. Jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at løse dette problem, men intet arbejdede. Jeg blev meget bekymret og havde brug for hjælp. Jeg læste om Dr Goko-historier på et websted, der foreslog, at Dr Goko kan hjælpe med at løse ægteskabsproblemer, genoprette brudte forhold osv. Så jeg kontaktede ham, og jeg fortalte ham mine problemer. Han fastsatte mit ægteskab, og han giver en løsning på mit problem, nu er min mand og jeg igen sammen igen. alt fungerer godt i mit ægteskab, og jeg er så glad for, at dr. Goko bringer min mand tilbage til mig med succes. hvis der er noget problem i dit hjem, sundhed, ægteskab / forhold og mere send email til [email protected] com du kan give ham en whatsapp chat på 2348056398964
Bamsefar

Bamsefar

267 indlæg
  • Skrevet
Kvinde: Man bruger ALTID kondom. Ihvertfald indtil man har lavet en aftale om at man er eksklusive, og begge parter er belvet testet for de mest gængse sygdomme (klamydia og gonoré - Hvis en af jer har været i swinger miljøet, hos prostituerede, eller har dyrket meget anal, så skal man også testes for HIV. Kønsvorter og herpes kan man ikke kurere, kun behandle, så hvis en af jer har dét, så undlad at have sex indtil efter endt behandling).
Jeg har hørt før at det ikke kun er manden der kan "mærke" kondomet. Men i vores moderne tider, så er det din eneste ærlige chance for at skulle undgå pinlige, dyre og potentielt farlige besøg hos lægen.

Kondom er MEGA dårligt til at beskytte mod graviditet. Det er tilgengæld MEGA godt til at beskytte mod sygdomme. Jeg ved ikke om du har børn, men så tænk på dem. Hvis du gerne vil have flere, så overvej om det er værd at risikere at blive infertil ? Måske kan du godt lide sex ? Så overvej om du vil synes det er fedt at skulle undvære resten af livet, fordi du har tilegnet dig en lille "hygge-sygdom". Ja, sandsynligheden er måske lille. Men du kan gøre den til 0, ved at bruge kondom. Så gør det nu bare.
Kvindei40erne

Kvindei40erne

145 indlæg
Nu er det ikke fordi jeg er sådan en der har hængt i gardinerne til svingerparty eller har mange sexpartnere. Men igennem et liv er der jo alligevel nogle stykker og kondomet er indimellem smuttet. Tager du hver gang du dater en, hen og bliver testet? Det må jeg sige, hatten af! Jeg har haft samme partner i mange år indtil for knap halvandet år siden og strengt taget kan man jo ikke 100% vide hvad den anden laver. Nå, jeg fik vist brug for at forsvare mig lidt. Men ja, du har ret - og NU bestiller jeg kondomer til sengeskuffen ;-) tak for lap over nallerne ;-)
Bamsefar

Bamsefar

267 indlæg
  • Skrevet
Hvis det bliver til noget seriøst, så ja. Hvis kondomet skal af, så skal man lige tisse i koppen først. :)

Og jeg har også haft mange partnere, det er ikke noget at skamme sig over (har jeg lært). Så du kan være helt rolig. Det er helt normalt, som de siger i reklamerne....
Og det fede ved kondomer i dag, i forhold til dengang vi var unge, er at man kan få dem med smag, farver (også selvlysende !), med diverse knopper, riller og mønstre for at at gøre oplevelsen mere spændende, de fåes med glidecreme, så en stor mand er nemmere at få plads til, de kan fåes med diverse kemikalier, der stimulerer blodgennemstrømningen (så du bliver mere liderlig), eller øger kraften af en erektion. Kondomer kan købes i flere størrelser, så en lille mand ikke sidder med et slapt kondom i dig. Du kan endog få med indbygget vibrator, så ALLE stillinger bliver dejlige :)
Der er faktisk ingen grund til at lade være, når det bliver gjort så godt som det bliver i dag.