1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Sex er bygget på en løgn

Sex er bygget på en løgn

ZMHB14

ZMHB14

1 indlæg
  • Skrevet

Hej

Jeg er en ung kvinde på 22 år, som har et irriterende problem jeg gerne vil have hjælp med. 

For ca. et halvt år siden fik jeg min første kæreste og med ham mistede jeg min mødom. Vi var begge jomfruer, så vi er begge meget nybegyndere. Vidste godt, at jeg ikke skulle regne med meget de første par gange, da det jo er nyt osv, men det er nu flere måneder siden og sex føles stadig bare som ingenting. Det er rart nok for ham, men knap så meget for mig. Det er ikke fordi jeg ikke kan mærke noget, for kan godt mærke, at han er inde i mig. Det føles bar ikke som noget specielt. Nærmere dødt. 

Det er virkeligt frustrerende, for hele mit liv har jeg fået ad vide af alle omkring mig, at det er noget af det bedste i verden og når hele verden fortæller en, at sex er fantastisk og sundt osv, så er det bare skuffende, at jeg så skal side her og føle, at jeg har levet på en løgn. Hvor blev G punktet af? Eller alle de multiorgasmer som folk snakker om? Hvad med helkropsorgasme? Jeg magter ikke at høre på flere, der fortæller mig, at det også bare er rart at mærke hindanden og være tætte. Ja selvfølgelig er det det, men vil jo gerne have mere end bare at være tætte. Ellers kunne vi jo bare kramme. 

Det er ærligt talt en joke.

 

Jeg vil gerne gøre nogle ting klart. Jeg har efterhånden læst rigtig meget på internettet og spurgt forskellige i min omgangkreds, men intet ser ud til at hjælpe. De fleste forumer jeg er inde på, er det ofte unge teenagepiger, som jeg slet ikke kan relatere til, der skriver om noget, der kunne ligne mit problem.

Jeg har ingen traumer fra fortiden, der kunne forstyrre. Jeg er heller ikke lam, for kan godt mærke, at der sker noget dernede. Vi har intet problem med at snakke om det, så han ved alt. Vi er meget tætte og elsker hinanden højt. Har heller ikke problemer med at blive tændt og våd. Er for det meste mega tændt og vil det så meget, men når det så sker, så bliver jeg bare skuffet hver gang. Vi har prøvet så mange ting nu. Position efter position. Vi har afprøvet vinkler, hastigheder, hvor tit vi gør det. Vi har forspil, men det virker stadig ikke. 

“Ja men det vil hjælpe at røre klitoris imens i gør det”

Det har vi prøvet og det virker ikke. Kan godt få mig selv til at komme ved at gøre det, men så kunne jeg ligeså godt bare ornanere uden ham. Så kunne vi begge ligeså godt bare side i hvert vores rum og se porno. Hvorfor skal jeg ligge der og røre ved mig selv, når han bare kan bruge mig som redskab og jeg ikke kan bruge ham? 

 

Det eneste, der ser ud til at virke, er oralsex. Kan sagtens få orgasme der fra og er virkelig lettet over det, men det kan bare ikke passe, at ens skede kan være så død, når alle andre omkring en er totalt hype. Ved godt, at man ofte ikke føler meget ved vaginal sex som kvinde, men det er bare ikke det jeg hører fra folk. Eller samfundet for den sags skyld. Det er som om, at alt og alle i hele verden gør det til noget så stort, men i virkeligheden er det bare kedeligt og ikke noget specielt. Jeg gik ind i det her med forventninger om, at jeg ville føle euforien selv og flyver helt op på en sky af nydelse, men hvad får jeg? En finger i næsen? Det er ærligt talt, hvad det føles som...

 

Jeg håber virkeligt, at nogen kan hjælpe, for det her kan ikke fortsætte. Det kan ikke være sandt, at jeg skal leve sådan her resten af mit liv. Det påvirker os begge, ikke kun mig. 

 

Hilsen

En meget frustreret ung kvinde

Myg

Myg

4 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Deleted
Myg

Myg

4 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Deleted