1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Sexdukke

Sexdukke

Uartig fyr

Uartig fyr

3 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej er lidt nysgerrig omkring hvad jer piger/kvinder tænker og synes om at der er fyre som køber sexdukker 😉 altså det jo lidt ligesom når i selv køber en falsk pik i form af en dildo men det snakker ingen om men ligeså snart ordert falder på sexdukke eller silikone vagina ja som jo os en en falsk fisse for os ja så er helvde løs 🤣🤣🤣
Mandy-66aeed635b

Mandy-66aeed635b

2 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Hej Uartig fyr

Jeg ser ikke noget problem i sexdukker, da vi alle er seksuelle væsner med seksuelle behov. Hvis du ikke har en kæreste (hvilket jeg tror du ikke har), så synes jeg en sexdukke er god ide, som en erstatning seksuelt, så længe du ikke har en kæreste. Hvis jeg havde en kæreste, der havde en sexdukke ville jeg dog blive ret ked af det. Jeg ville nok føle, at han ikke mente jeg var god nok seksuelt. Any way vi lever kun en gang, kroppen er ikke kun vores sjæls hjem, den er også noget der giver os nydelse. Hvorfor fornægte os selv nydelse den nydelse vi kan få? Det er livet for kort til.

Kh Mandy
1987-male

1987-male

3103 indlæg
  • Skrevet
Forskellen mellem en sexdrukke og en dildo er vel at med en dildo der tilfredstiller en kvinde bare sig selv, hun har ikke sex med en anden "person". Det er bare et værktøj. Når du tager en sexdrukke med fx en kunstig intellegens tager du en "rigtig kvinde" og gør hvad der passer dig. Der hvor jeg ser problemet er at man hermed fornægter kvindekønnet - at man har opgivet det modsatte køn fordi de bare ikke er noget værd. Ja, kvinder kan være vanvittige svære at tale med, ja, kvinder vil ofte noget helt andet i sengen end man selv vil, men hvis vi mænd først hopper over i den kategori der siger "vi gider ikke en gang at prøve" så føler jeg at vi "smadrer" lidt kvinder dvs. de har fuld ret til at give "gengæld" og sige, fair nok, i gider ikke os, i tager sexdrukker, jamen, så er vi også lige glade med jer, men vi HAR brug for kvinder i vores samfund, men hvorfor h skal de hjælpe os mænd nu når vi ikke en gang gider dem længere og bare bruger porno, sexdukker og gaming til at eksistere i vores verden som vi ikke lukker kvinder ind i. Så: Fair nok at købe en, prøve det en enkelt gang eller to, men pas på det ikke bliver en erstatning for den ægte relation med et rigtigt menneske.
contrast

contrast

1864 indlæg
  • Skrevet
Det er fint. Så ved jeg hvem jeg skal gå udenom. No loss. 😂