1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. Slanke eller buttede piger?

Slanke eller buttede piger?

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret

Hej piger. Nu kan jeg jo ikke spørge drengene..
Men har i nogensinde hørt deres meninger om kvindekroppen? f.eks. jeres eks kæresters eller venners meninger.
er de kun sammen med slanke piger? Eller er de også til buttede piger? Betyder udseendet SÅ meget?
Jeg er selv lidt buttet. Jeg har en pæn nok mave, men en ret bred røv!!!
Og jeg spekulere på om det er derfor jeg ikke har fundet en endnu?

Sunshine111

Sunshine111

131 indlæg
 • Skrevet

Jeg tror nok at meste af fyrene synes at det er selvtillad der tæller. Er du tilfreds med din krop, så blive de da også ellers er de ikke welcome.

KissBaby

KissBaby

357 indlæg
 • Skrevet

Tror ikke kroppen er så vigtig - eller lad mig sige, til en vis grad er kroppen vigtig.
Min kæreste siger altid: Bedre, at der er noget at tage fat i - end knogler som kan mærkes.

kirsebærblomst

kirsebærblomst

4623 indlæg
 • Skrevet

Generelt tror jeg egentlig de fleste fyre vil have lidt sul at hive i

men ellers ja, så er det selvtillid der tæller. De gider ikke høre på 'Er min røv for stor' eller 'Ejjjj, min mave er så flæsket' eller 'prøv lige at se de hængearme'.
Del det hellere med veninderne

Lady_Casanova

Lady_Casanova

279 indlæg
 • Skrevet

hmm, tror hvis du har en fedtprocent der giver dig en bmi der siger "overvægtig" at så er man nok lidt tykkere end den normale mand vil foretrække. Men sålænge man holder sig indenfor normalvægten, tror jeg ikke udseendet betyder så meget.Min egen kæreste kan bedst li', at det er lidt at tage fat i. Helt tynde piger tænder ham ikke, fordi, ja... han kan godt li' KVINDER, hvis I forstår. Jeg er selv sådan rimelig tynd, men har en ret stor røv og store lår. Han virker til at være red glad for måden jeg ser ud på, men om jeg vejede lidt mere tror jeg bestemt ikke ville betyde noget for ham

... og selvom jeg er tynd, og tidligere også var meget tyndere, så vil jeg lige sige, at jeg altså kun har haft én rigtig kæreste (min muværende,) så jeg tror måske bare du er sådan en pige der ikke vil gå på kompromis med noget ved en fyr

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

jeg har rigtig mange drengevenner fra min skole, og de piger de sidder og siger "daaamn" over er meget forskellige, både lettere buttede og slanke, men det er dog næsten aldrig de helt uhyre tynde (og her snakker vi næsten anorektisk) eller de meget tykke. men både dem med en ekstra delle og de slanke og høje er der plads til, men en ting har de til fælles. det er de piger, der går lidt ud af sig selv, en smule makeup, hår der er sat pænt, noget pænt tøj, der passer sammen og et smil på læben. tror din udstråling betyder mere end lidt ekstra på sidebenene for drenge. så vær du ikke ked af dine deller bare ud og vis verden dit smil!

M24

M24

1 indlæg
 • Skrevet
Deleted
Princess_Cthulhu

Princess_Cthulhu

0 indlæg
 • Skrevet
Deleted
Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet

Tror virkelig det forskelligt..!! Er selv en normal-buttet pige, og har aldrig mangel opmærksomhed fra fyr..!! Min kæreste siger, at han helst ser jeg tager 5 på end tabe mig 5 kilo?
Og faktisk, så her snakkede jeg emd en fyr, som først talte om at kan kunne lide høje piger, med lange tynde ben.. også lige efter 5 min roser han min lår/balder helt vild..! Så tror altså det forskelligt, også at man kan finde både buttede og tynde tiltrækkende på samme tid.. Jeg synes at normale/markeret fyr kan være flotte, og kan også miste pusten over nogle pumpede fyr..?

Anonymous

Anonymous

148446 indlæg
 • Skrevet
Deleted