1. Forum
  2. Debatten
  3. Sex
  4. Smuk kvinde - grim mandekrop?

Smuk kvinde - grim mandekrop?

Lars-c3899605e6

Lars-c3899605e6

1 indlæg
  • Skrevet
Kære allesammen, Først vil jeg lige sige at det her er meget grænseoverskridende for mig - at stille dybt spørgsmål, der omhandler mine egne dybt personlige problemer med seksualitet. Og så tilmed et et forum, der nok primært er møntet på kvinder. Jeg håber på ærlig og respektfuld respons fra enhver, der måtte svare mig. Ærlighed fremfor alt og endelig ikke pakke tingene ind. Bare sig ligeud hvad I føler om emnet. En barsk sandhed er altid at foretrække. Jeg er en mand på 43 år, som aldrig har haft en kæreste og aldrig prøvet at være seksuelt sammen med et andet menneske. Jeg er heteroseksuel, men har altid undertrykt mit seksualbehov og mit behov for fysisk nærvær med det modsatte køn, fordi jeg er meget introvert og har en lettere autistisk personlighed. Jeg er renlig og velsoigneret, ligesom jeg er relativt slank. Men jeg har et problem: Jeg har en ulækkert udseende krop, som jeg ikke mener, at nogen smuk kvinde bør nedværdige sig til at være nødt til at elske med. Synes jeg ihvertfald selv. Jeg har rigtig mange "dimser" rundt omkring på kroppen. Det drejer sig om modermærkelignende brune pletter af forskellige størrelser - 4-20mm. Og så har jeg også ca. 20 vortelignende såkaldte neurofibromer, der mest af alt ligner små 3-8mm blomkålshoveder som jeg selv finder uappetitlige. Desværre optræder de sidstnævnte neurofibromer også i og omkring skridtet. De eneste andre mennesker, jeg har set nøgne (bortset fra på Internet/TV) var mine klassekammerater iforb. med folkeskolens idrætstimer for 30 år siden. Ingen af de øvrige drenge på mit klassetrin havde blot tilnærmelsesvis så mange "dimser" og gevækster på kroppen som jeg. Jeg ville virkelig enormt gerne, om muligt, opleve at være fysisk og seksuelt sammen med en kvinde - og helst med en, som jeg holder meget af + en som holder af mig. Men jeg føler, at min krop er for ulækker/uappetitlig til, at nogen smuk kvinde vil kunne nyde samværet med mig. Mit spørgsmål til jer er nu: Kan man som kvinde nyde sex og tæt fysisk samvær med en person, som har en grim og uappetitlig krop ? Fjerner det ikke noget af den nydelse og fornøjelse, der vel helst gerne skulle være en væsentlig del af selve oplevelsen af partnerens krop og udseende ? Jeg håber, at nogen af jer vil tage jer tiden til at svare så ærligt, I kan. På forhånd mange, mange tak for eventuelle svar. Hilsen Lars J
1987-male

1987-male

3103 indlæg
  • Skrevet
  • Sidst opdateret
Du vil tro at det er løgn, men rigtig mange virkelig smukke kvinder har enorme selvværdproblemer i forhold til deres kroppe. "Jeg er grim. Jeg er ikke noget værd". Selvom hun ligner en model. Så det er hvad du gør det til. Flyt dit fokus fra alt det udseende. Jeg ser ikke noget problem. Den anden ting er at rigtig mange kvinder har så lavt et selvværd, at de netop tænker - "åh nej, han er for god til mig" hvis de ser en "perfekt" fyr. Så kan han gøre alt det rigtige, men hun vil stadig ikke være sammen med ham, fordi åh jeg er ikke god nok til ham, han forlader mig nok snart, så det er bedre jeg forlader ham nu i stedet, sådan så jeg ikke bliver såret, når han forlader mig... Mens den fyr, der ikke er "perfekt" - der tænker hun ikke alle de her tanker "jeg er ikke god nok til ham" osv osv og så har de et godt forhold. Og den tredje ting - det er os mænd der glor på kvinder og ser kun deres udseende, som de skriver lange indlæg om herinde, hvorfor det er sådan, og hvad man skal gøre ved det, fordi de er meget mere end deres udseende. Hvordan kvinder ser på os er helt omvendt - vores personlighed fylder måske 70-80% for dem - kun de sidste 20% er udseende, hvis du absolut VIL se det som et problem, selvom det ikke er det. Håber du har det bedre nu - det er dit selvværd du skal arbejde på, ikke dit udseende :)
Kvindei40erne

Kvindei40erne

145 indlæg
  • Skrevet
Det er super ærgerligt for dig at du har det sådan, jeg tror faktisk for de fleste ikke det vil betyde noget. Du skriver du er velsoigneret og slank og jeg tror ofte det er kropstypen der betyder noget frem for dimser ;-) I øvrigt har rigtig mange mennesker alle mulige modermærker, store fregner og alt mulig andet. Så tror slet ikke er det så mystisk som i dit hoved. Men, hvis de gør at du er så hård ved dig selv, er det mon så muligt at fjerne dem?