1. Forum
 2. Debatten
 3. Sex
 4. Spørgsmål om hustru?

Spørgsmål om hustru?

Kameraet2020

Kameraet2020

4 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Meget kort. Jeg har lagt mærke til at min hustru gennem en del år, de sidste 6 måneder har kontaktet sin forhenværende chef, med en undskyld-mms og en del opkald i februar. Hun har ikke arbejdet der siden november, men hun har flere gange søgt chefens navn, adresse, tlf nummer, hans fødselsdag og billeder med videre samt tydeligt har fantasier om ham den dag i dag. Hun har en del screenshots af hans facebook billeder, men er ikke venner med ham og gennem et par tilfældige situationer, har jeg set eller oplevet hende sent om natten med billede af ham på telefonen, eller computeren, med godt gang i den. Samtidigt når vi har snakket åbent om sex med mere, benægter hun at hun har onaneret i længere tid, hvor jeg er ret ærlig omkring det. Jeg har også set hun har skrevet et meget følelsesmotiveret brev på et andet sprog hvor hun meget billedeligt fortæller hvor ked af det hun er og hvor dum en situation hun har sat chefen i. (Han har fyret hende.) Mens hun har arbejdet, fortalte hun også hvor meget hun elskede den måde han gjorde tingene på, og lidt samme slags ros om nogle få andre medarbejdere. Og nej. Jeg er ikke en perfekt husband og at snage på den måde lægger ikke til mig. Men den måde hun har haft omtalt ham fik mig til at blive lidt skeptisk og jeg har kigget lidt med over skulderen uden hun nødvendigvis ved det. Jeg er ikke stolt af mine handlinger heller, men følte jeg var nødt til at vide ca hvor meget han fylder i hendes sind. Jeg siger ikke hun har gjort noget dumt, men er det en helt normal opførelse? Er jeg så gammeldags omkring sex og fantasier eller har hun lagt for mange følelser af ved ham? Årsagen til jeg skriver herinde er at jeg har brug for andre kvinders synspunkt. Jeg prøvede at spørge på et forum med mænd og alle var helt ovre i "hun er 100% utro" grøften.
gitte345

gitte345

846 indlæg
 • Skrevet
Ud fra din fortælling er det svært at forestille sig, at de ikke har haft en affære. Han har fyret hende, så det mest logiske er vel, at hun ville mere og det ville han ikke. Eftersom hun kigger på fotos af ham og googler ham. Spørgsmålet er vel mere, om I kan komme videre og om både hun og du vil videre sammen. Jeg synes, du kan prøve at tage det roligt og lave en middag og selv spørge hende, hvad der sker lige nu. Husk at sige, at du er glad for hende, for det virker det til, at du er. I må jo tale om det, for jeg synes ærligt talt det lyder som en forfærdelig situation for dig. Utroligt at du ikke er vred og konfronterer hende, men klart bedst, at du ikke gør.
Kameraet2020

Kameraet2020

4 indlæg
Takker for svar. Vi har været sammen i snart 8 år og har 3 børn. Jeg er desværre ikke super god til det romantiske men øver på det. Og jeg har selv haft tanken. Hun blev ansat på elevhold og ham chefen, var der ikke rigtig nogen andre på arbejdspladsen end hende der kunne lide. Alle andre syntes han var for arrogant anlagt, hvor hun hele tiden tog ham i forsvar. Når jeg nævner at det har haft bekymret mig eller gjort mig jaloux, den måde hun hele tiden har talt med ham og at hun jo ligeså godt kunne have været sammen med ham, har jeg fået svaret at "hun ville have det super dårligt med at være utro, samt at hun ville fortælle det med det samme." Men hvis jeg blev ved med at "beskylde hende" og tro sådan om hende, ville hun da stærkt overveje om hun så ikke bare skulle gå ud og gøre det. Hun har endda, for det ikke skal være løgn, inden hun blev fyret, foreslået om vi skulle have et åbent ægteskab, da vores sexliv ikke har været super aktivt og hun "bare godt ville prøve hvordan det var at have sex med en anden." hvilket jeg ikke havde det så fantastisk godt med at sige ja til. Hun accepterede svaret men virkede en smule irriteret over det. Og takker igen. Kan mærke det går mig på endnu. Især fordi jeg ikke helt kan lade være med at holde øje med hendes opførsel, uanset hvor dumt det er. Men ved også godt, at det måske kunne være bedre at være lykkeligt uvidende.
gitte345

gitte345

846 indlæg
 • Skrevet
Men I må jo snakke om det uanset. Der kommer ikke noget godt ud af at fortie det og holde øje med, hvad hun laver. Du må finde ud af, hvad der er op og ned og hvad der skal ske med jer....
Miv

Miv

8 indlæg
 • Skrevet
Hej med dig, Jeg må nok desværre gå med på mændenes svar og sige, at det virkelig lyder sandsynligt at hun har været dig utro. Jeg kan godt forstå, at man har brug for at "lukke" øjnene for at den man elsker kan gøre sådan, især når I har oprettet en familie sammen. Men af det du fortæller, lyder det usandsynligt at det ikke skulle være sådan. Hvorfor foreslå en åbent seksuelt forhold midt i det hele? Hvorfor skulle hun sidde og have seksuelle oplevelser til hans billede? Hvad er det for en "dum situation" hun har sat sin chef i? Jeg synes absolut ikke er at hverken er normal eller i orden opførsel, hverken forslagene eller handlingerne. Jeg synes du skal konfrontere hende, og så skal du bede hende være ærlig af respekt for jeres forhold. Og så kan det være at I kan arbejde på det, men det kræver jo også, at hun tager stilling til hvad hun har gang i og hvad hun egentlig vil. jeg håber du finder ud af det. Du skal vide at INGEN fortjener den behandling, og det må du gerne fortælle hende.
Kameraet2020

Kameraet2020

4 indlæg
 • Skrevet
Halløj. Takker for inputs på situationen. Hun har været meget irriteret når jeg (som skrevet ) har nævnt min bekymring omkring hende og hendes behov for nye venner af modsat køn, ud af det blå. Især når det kom i kølvandet på, at jeg lige havde fundet det med chefen og hendes store interesse for ham. Når man får at vide at man "hele tiden" beskylder hende for at være utro" trods det på 14 dage havde været løst nævnt 2 gange. Lidt pudsigt egentlig. Jeg er havnet på kontanthjælp på grund af corona, men hun har mulighed for at få flere timer, men at det bliver modregnet. Så hun har i længere tid nævnt vi kunne blive skilt for ikke at komme i økonomisk klemme, men med grunden at en af os havde været utro. Og nu jeg tænker over det. Da hun nævnte det med at åbne forholdet, et par dage før blussede vores sexliv op, meget pludseligt i forhold til hvad det har været. Så ved ikke om man kan tage det for noget. Men hele perioden var ekstremt usikker, hun var altid på arbejde, tog overarbejdstimer næsten dagligt, kom hjem, gik en tur på halvanden time og kom hjem lige i tide til at sige godnat til børnene.
Kameraet2020

Kameraet2020

4 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Har her den 15 April, taget en snak med hende om hele misæren. Kort og godt, jeg spurgte jeg ind til det med hendes søgehistorik og om der var mere i det. Hendes reaktion var i retning af at hun havde haft mistanke om at jeg har haft kigget igennem hendes ting i de sidste 6 måneder (hvilket er utroligt godt klaret da jeg først blev usikker i slutningen af Januar). Jeg fortalte at det godt kunne være hun havde været uforsigtig og glemt at slette sine spor efter sig (hvilket hun gjorde en gang imellem). Hun blev sur over den tanke om hende og sagde "tror du en som mig, der har OCD med mere ville være dum nok til at glemme at slette historikken, hvis jeg havde noget at skjule?" og har så forklaret hvordan hun havde randomly havde søgt på sin chefs navn, facebook nummer og mere. Bare for at få mig til at lave en fejl så hun kunne "buste mig". Nu sidder jeg lidt og føler mig lidt lettet men også mere usikker. For hun kan have ret, helt sikkert, men hendes adfærd hele vejen igenne har bare ikke underbygget det. Forstår også godt det med kode, jeg var ikke helt fair heller. Men alligevel, når jeg så når at se hende slette sin browserhistorik, skiftet kode, og slettet historikken fra sin Google og Facebook. ? Sorry jeg bliver ved. Mænd er bare mere one-minded og har brug for andre kloge hoveder for at se hvor galt jeg er på den.
Freud_pigen

Freud_pigen

16 indlæg
 • Skrevet
 • Sidst opdateret
Stop! Bare stop! Det lyder jo til du inderst inde godt kender svaret. Jeres ægteskab er mere eller mindre ovre, men du prøver stadig at hænge fast i håbet, og laver undskyldninger på hendes bekostning, og siger du selv ikke har været den bedste mand. Om du har været en god man eller ej, så snakker man tingene igennem istedet for at være utro (hvis det skulle være det). Jeg tænker:
1. Der er en gund til hun blev fyret.
2. Hun tager meget "overarbejde".
3. Derefter taget hun over 1 times gåtur, og når kun lige hjem til at sige godnat til sine børn. Hvem gør det?! Hvis jeg havde haft en lang arbejdsdag ville jeg komme direkte hjem. Så jeg tænker hun nok lige tager forbi en vend og er intim der, og kommer så hjem.
4. Hun foreslog et åbent forhold, det vil sige hun sagtens kunne se sig have sex med en anden, og der udover har lyst... at du siger nej er ikke gammeldags, det er bare at i ønsker noget forskelligt. Hvilket måske også viser i ikke bør være sammen.
5. Hun gør dig konstant usikker, ornanere til billeder af sin tidligere chef og har derudover screenshots af ham hvilket er helt sygt... især når man er gift.
6. Der er jo ingen tiltro fra dig, og ingen ærlighed fra hende, uden det kan man ikke være i et ægteskab.
7. Du er ked af det, og hun er tydeligvis ikke tilfreds. Du fortjener det ikke! Hun fortjener det ikke! Og tænk idet mindste på jeres børn, de fortjener det slet ikke!!!
8. Når hun foreslår for at blive skilt, lyder det for mig, som om hun bare ikke har nosserne til at afslutte det selv og prøver at snige sig ud af det.
Helt ærligt, du siger det jo selv. Hun ornanere til sin chef, hun vil have et åbentforhold, og hun foreslår at blive skilt. Forestil dig hvor i ville stå hvis du gav hende hendes vilje? Så ville i være skilt og hun ville bolle en anden. Ret meget det samme som hvis i rent faktisk gik fra hinanden. Bortset fra nu kan hun gøre det bag din ryg, og have dig der passer børne og sørger for der kommer mad på bordert. Jeg er sikker på du elsker hende! Men.. så gør det for hende for hun er tydeligvis ikke tilfreds som sagt. Og du fortjener bedre, og det kan virke skræmmende efter 8 år, men der er bedre. Der er nogen der ikke vil søge på andre mænd, komme sent hjem, ønske at bolle andre, men bare gerne vil være sammen med dig. Og du føler sikkert du også tænker på dine børn, men hvis deres forældre er glade, er de også glade. Tror du ikke det gør ondt på dem, at mor kun lige kommer hjem for at sige godnat? Og tænk på hvad de lærer af at observere hendes opførsel. Det fortjener så meget bedre end et forvist ægteskab uden tillid 😞